Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El proper 8 de juny se celebrarà la III Triatló Vila de Salou

dijous 22 maig 2008

La III Triatló Vila de Salou tindrà lloc el proper 8 de juny. Així ho han acordat l'Ajuntament del municipi i el Club Triatló Marina, mitjançant el conveni de col·laboració per a la seva organització que han signat avui el regidor d'Esports, Daniel López, en representació del consistori; i Carles Paredes, en representació del club.

La celebració d'aquesta triatló de modalitat olímpica, que s'emmarca en la segona etapa del circuit 'Trials Series 2008' inclourà també un triatló de categoria sprint i una cursa popular de 10 Km.

Segons es precisa al conveni signat aquest dimecres, el Club Triatló Marina es compromet, en concret, a fer-se càrrec de l'organització d'aquest esdeveniment, aportant els recursos materials, tècnics i humans necessaris per al correcte desenvolupament de l'activitat. Per la seva banda, l'Ajuntament de Salou es compromet a aportar la seva autorització oficial per a l'ús de l'espai públic, el seu suport econòmic i la col·laboració de la Policia Local suficient per al correcte desenvolupament de la prova.

Aquest contracte té vigència per a l'edició 2008-2009-2010.

Document Actions