Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El proper dijous dia 7 d’octubre comença la segona edició del Taller de Salut de Salou

El taller va dirigit a totes les dones residents a Salou que vulguin resoldre dubtes sobre la seva salut

divendres 01 octubre 2010

El proper dijous dia 7 d’octubre el Centre d’Assistència Primària (CAP) de Salou i la Regidoria d’Acció Social – Immigració i Dona de l’Ajuntament de Salou -  Àrea d’Immigració i Dona, emprenen una nova edició del TALLER DE SALUT  ‘ Dones, una acollida des de l’àmbit de la salut’ . Es tracta d’un taller d’informació i assessorament en matèria de salut familiar i comunitària, dirigit a les dones residents a Salou que vulguin resoldre dubtes sobre la seva salut, espai d’informació i aproximació als serveis municipals d’àmbit  sanitari i als d’atenció a les dones que compta amb la col·laboració de la Secretaria per a la Immigració i d’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.

El projecte dóna continuïtat a la primera edició del  ‘Taller de Salut’ per a dones senegaleses’ iniciat l’any 2008. Actualment va dirigit a totes les dones residents a Salou que vulguin resoldre dubtes sobre la seva salut. Com a novetat aquest any es proposen nous continguts que, a més de donar continuïtat a la formació realitzada en passades edicions en l’àmbit de la salut, s’aposta per incloure formació en matèria d'igualtat d’oportunitats vers les dones. Així que s’amplia la formació a 10 sessions, essent un total de 20 hores lectives.

Tal i com comenta la Regidora de l’Àrea d’Acció Social, Immigració i Dona, Sra. Ana Narbona, ‘L’objectiu principal d’aquest taller és facilitar informació bàsica i d’accés als serveis municipals d’àmbit sanitari i serveis d’igualtat d’oportunitat vers les dones, volem oferir un espai de comunicació directa entre els professionals i les participants, un espai enriquidor per compartir experiències’.

S’ha estructurat el contingut de manera que s’inicia en una visió global i després es fan xerrades de temàtiques concretes amb agents especialitzats, tot i que el format i contingut de les diferents sessions no és tancat, està obert a propostes i dubtes de les interessades, tot i això hi ha una proposta inicial de temàtiques:

Les sessions informatives es realitzen per professionals sanitaris del mateix Centre d’Assistència Sanitària de Salou,  professionals del SIAD – Servei d’Informació i Assessorament  a les Dones de Salou i la Tècnica d’Immigració.

El taller es realitzarà els dijous de 10 a 12 del matí. S’iniciarà el 7 d’octubre i finalitzarà el 09 de desembre. La formació lectiva i la cloenda es realitzarà el dia 16 de desembre amb una ‘ amb una mostra de menjars dels diferents països d’origen de les alumnes: de ‘Tastes del món’.
El Taller es realitza a les instal·lacions de l’ESPAI MAS – Espai Municipal D’atenció Social – Immigració I Dona (situat al carrer Ebre núm.11)

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

CIMG4173.JPG

Document Actions