Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El proper diumenge 25 d'octubre 'Tots Fem Salou'

divendres 23 octubre 2009

Una pedalada popular, la 2ªExcursió i la 2ª Caminada de Festa Major principals actes del dia 25

El proper diumenge dia 25 d'octubre i dins el marc dels actes previs a la Festa Major del 30 d'octubre es duran a terme tot un seguit d'activitats per tal que tots els ciutadans del municipi i de fora hi puguin participar.

En primer lloc es farà la 2ª Excursió de Festa Major a les 9h organitzat pel Club Excursionista Salouenc i que tindrà la sortida des de l'Hotel Donaire. A més també es farà la 2ª Caminada de Festa Major a les 10h organitzat pel Centre d'Atenció Primària de Salou i la Regidoria de Benestar Social. La sortida serà des de l'Espigó del Moll. Finalment es farà una Pedalada Popular a les 10h organitzada per l'Associació Ciclista de Salou i que sortirà des de la Plaça de la Pau.

Un cop finalitzats els 3 actes, tots junts aniran a la Plaça de la Pau on hi haurà refrescs i sorteigs per a tots els participants. L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha declarat que: 'des de l'Ajuntament animem a tots els salouencs a participar tant en els actes previs com en els de la Festa Major del 30 d'Octubre i gaudir així tots plegats d'aquesta festa'.

Document Actions