Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El proper mes d’abril s’inaugurarà el nou edifici educacional de Salou

Avui han visitat l’equipament polivalent l’alcalde, el regidor de Comerç i la directora general de Comerç de la Generalitat

divendres 05 març 2010

Aquest migdia s’ha fet una visita d’obres al nou edifici educacional de Salou, ubicat entre l’avinguda Pau Casals i el carrer Maria Castillo del municipi. A la visita hi han estat presents l’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb el regidor de Comerç Pedro Lavilla i amb la voluntat de mostrar a la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Gemma Puig,  l’emplaçament on s’ubicarà l’Escola Superior de Comerç de Costa un cop hagin enllestit les obres. L’alcalde ha avançat que hi ha fixada com a data provisional d’obertura finals del mes d’abril.

Per la seva part, el regidor de Comerç, Pedro Lavilla, explicava com “tenim moltes ganes de poder traslladar-nos al nou equipament per donar un millor servei als nostres alumnes i continuar amb aquesta important tasca de formació”. A la visita també hi ha assistit el director territorial de Comerç,  amb el Director de l’Observatori de Comerç de Salou i Escola Superior de Comerç de Costa així com també amb el Delegat Territorial de la Confederació de Comerciants de Catalunya.

Es tracta d’un centre de tres plantes i subterrani que es convertirà en un centre de formació permanent amb capacitat per a 240 alumnes. En total, com ha explicat l’alcalde Pere Granados, “s’hi emplaçaran les classes de català, l’escola d’adults, així com també la Unitat d’Escolarització Compartida i l’escola de comerç amb una rotació diària d’alumnes que pot arribar als 750 estudiants per dia”. L’edifici, que disposa de 1.900 metres quadrats repartits en 16 aules; magatzems, una sala polivalent de 124m2, més els despatxos per al professorat i altres serveis. La inversió és d’1.445.000 euros i ha estat qualificada per l’alcalde com “una de les millors inversions que estem realitzant a Salou”.

Document Actions