Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El públic s'entusiasma amb l'actuació de Sergio Dalma a les Nits Daurades de Salou

Més de 2.000 persones, segons l'organització, van gaudir de les cançons que Dalma va interpretar durant dues hores

dissabte 11 agost 2012

El concert d'ahir a la nit de Sergio Dalma en el marc de les Nits Daurades va convertir-se en un acte multitudinari amb gran èxit d'assistència. I és que més de 2.000 persones -segons l'organització- van gaudir dels temes interpretats per Josep Capdevila. El concert de Dalma va començar a les deu de la nit i va finalitzar dues hores després. El cantant, que de seguida es va posar el públic a la butxaca, va interpretar els temes del seu ultim disc Via Dalma 2 i també de l'anterior Via Dalma 1.

El públic majoritàriament femení i de totes les edats va gaudir de les cançons italianes més conegudes de la mà de la veu ronca i esgarrada del cantant. El mundo, La cosa mas bella,Yo no te pido la luna o La fuerza de la vida, van ser algunes de les cançons que van encandilar els presents.

Sergio Dalma va tenir nombrosos gestos de complicitat amb el públic de Salou i la Costa Daurada on, com va assegurar en diferents ocasions estiuejava quan era petit.

L'artista va interpretar i ballar les seves cançons alternant balades amb ritmes més moguts per cloure el concert amb clàssics com Galilea o Bailar Pegados.

Des de la regidoria de Cultura i Festes es valora de manera molt positiva la bona acollida de l'artista i d'un dels espectacles musicals principals programats per a les Nits Daurades 2012.

Galeria d'imatges

sergio_dalma_1.JPG
sergio_dalma_1.JPG

Document Actions