Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Punt d'Informació Juvenil de Salou ja té un nou logotip

dilluns 17 desembre 2007

Neus Arboledas Lara, de Cambrils, ha guanyat el Concurs de Creativitat convocat per la Regidoria de Joventut i Esports per idear el nou logotip del Punt d'Informació Juvenil (PIJ). El treball que va presentar Arboledas, sota el pseudònim de Brida 2, va ser un dels 15 que van ser preseleccionats per un jurat professional i després sotmesos a votació popular.

L'obra guardonada va aconseguir, en concret, 19 dels 64 vots registrats. Les votacions, recordem, estaven reservades als ciutadans empadronats al municipi i es van haver de dipositar entre el 19 i el 30 de novembre al PIJ, ubicat a la plaça del Carrilet.

La creadora del nou logotip del PIJ rebrà com a premi 500 euros i un viatge per a dues persones del Programa 'Carretera i Manta' durant l'any 2008.

A aquest concurs es van presentar un total de 29 treballs. Els 15 que va preseleccionar el jurat integrat pel regidor de Joventut i Esports, Daniel López; el president del Consell Local de Joventut, Indaleci Salas; i la professora de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, Ana Belén Rojo, es poden veure a la pàgina web de l'Ajuntament (www.salou.org) i al vestíbul del consistori.

Document Actions