Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El regidor de proximitat del Cap de Salou visita la zona per conèixer de prop les necessitats dels veïns

divendres 08 febrer 2008

Els regidors de proximitat de Salou han començat ja a visitar les seves respectives àrees per conèixer de prop què és el que preocupa als seus veïns. Així, per exemple, el regidor Marc Montagut, acompanyat de l'alcalde del municipi, Antonio Banyere i d'un tècnic de l'Ajuntament, va acostar-se dilluns passat fins a la zona que li ha estat assignada, la del Cap Salou-El Far, per recollir les inquietuds i suggeriments dels ciutadans en matèria de neteja, seguretat i manteniment per tal de millorar-ne les condicions.

Les principals reclamacions que li van plantejar van ser: convertir l'actual carretera de la costa en via urbana, 'atès el nombre d'edificacions existents, amb l'objectiu de reduir la velocitat i augmentar la seguretat', segons van argumentar els veïns; millorar la pavimentació i la il·luminació de la carretera de la costa; convertir els actuals pinars en zones verdes amb parc infantil; construir voreres a la part nord del carrer de la Punta del Cavall, i suprimir les voreres relliscants per unes altres de més segures, principalment al carrer de Les Dunes.

Altres reivindicacions consisteixen en netejar els pinars municipals, millorar la senyalització d'accés i la publicitària de la zona, dotar les platges de la Cala de la Font de socorristes, senyalitzacions, lavabos, passarel·les d'accés, etc; modificar la rotonda d'accés ade la carretera de la costa al carrer de La Punta del Cavall 'per qüestions de seguretat viària'; i estudiar la possibilitat de convertir en passeig una part de les estretes voreres actuals.

La recent creació de la figura del regidor de proximitat, recordem, s'emmarca dins la línia de treball de foment de la participació ciutadana impulsada per l'Ajuntament.
Amb aquest contacte directe dels regidors amb la població, es tracta d'establir nous canals de comunicació amb la ciutadania. Per fer possible això, s'ha dividit la ciutat en 8 grans zones, de les quals se n'ocupen personalment 8 membres del govern municipal diferents: Marc Montagut, com dèiem, de l'àrea del Cap Salou-El Far; Paco Gaya, de les urbanitzacions Xalets de Salou i Mirador de Salou; Zacarías Henar, del Salou del Llevant; Rosa Pasquina, de la zona de la Plaça Europa-Covamar; Sonia García, de l'Eixample; Daniel López, del centre; Martina Fourrier, del barri de la Salut; i Joan A. Brull, de la zona de Barenys.

A banda de comunicar-se amb aquests regidors a les visites que fan aquests a les seves respectives zones, els ciutadans poden posar-se en contacte amb ells a través del telèfon de l'Ajuntament de Salou (977 30 92 00) i dels seus correus electrònics personals que es detallen al web del consistori (www.salou.org).

Document Actions