Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El regidor de proximitat Paco Gaya recull les demandes dels veïns de Xalets i Mirador de Salou in situ

dimarts 27 maig 2008

L'edil Paco Gaya ha fet recentment una de les seves visites periòdiques a Xalets i Mirador de Salou com a regidor de proximitat d'aquesta zona. En aquesta ocasió, Gaya va anar acompanyat divendres passat pel cap de la Policia Local i el cap de la Brigada Municipal, per tal de conèixer in situ quines són les demandes dels veïns d'aquestes urbanitzacions. Amb aquest objectiu, tots ells van recórrer aquests barris en companyia dels representants de les associacions veïnals, per veure sobre el terreny totes les mancances i deficiències que hi ha a les dues urbanitzacions.

La Policia Local es va comprometre a millorar la senyalització, pintar els senyals horitzontals, estudiar la circulació dels diferents carrers així com millorar la vigilància i seguretat de les dues zones. I el cap de la brigada municipal va prendre nota de les diferents zones que cal netejar així com de les petites obres que cal fer per deixar-ho tot en condicions.

Tant el regidor com els veïns van quedar satisfets amb la trobada i van acordar fer un seguiment de les diferents peticions formulades durant tot aquell dia. També es va resoldre distribuir un full informatiu entre els veïns de Xalets on s'indicarà com fer els suggeriments o demandes, pactat entre el president de l'associació i el regidor de proximitat.

D'altra banda, es va decidir que el regidor de zona, Paco Gaya; el regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal; i representants de l'Associació de Xalets de Salou i de PortAventura mantindran una reunió per tractar sobre l'acabament de les obres que s'hi estan duent a terme.

Document Actions