Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El regidor de Turisme rep uns dels màxims responsables de TUI

dimecres 19 octubre 2016

La trobada informativa ha servit per tractar el balanç de l’empresa a més de les expectatives de creixement pels propers mesos

Aquest matí, el President del Patronat de Turisme de Salou i regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Benet Presas, ha rebut uns dels màxims responsables de TUI, Helen Caron, Director of Distribution and Creuise, TUI UK & Ireland, e Ian Livesey, Head of Mainland Spain, TUI Destination Services, en una trobada informativa que ha servit per tractar el balanç de l’empresa a més de les expectatives de creixement pels propers mesos.

Així doncs, durant la trobada han pogut intercanviar diferents punts de vista i fer una valoració tant de la temporada com del futur d’una de les companyies més importants a nivell turístic.

Ian Livesey, ha explicat que “TUI Group ampliarà al mercat Polones el destí de la Costa Daurada per al proper estiu, sumant-se així als més de 100.000 clients que ja la visiten cada any”. Helen Caron, ha dit que “ la Costa Daurada es molt popular entre els turistes del Regne Unit, i per les famílies en particular. Aquest any hem implantat un nou concepte en un dels nostres hotels, “The Family Life”. El feedback amb els nostres clients ha estat recíproc i actualment es un dels cinc millors hotels de tota la col·lecció d’aquest nou concepte “Family Life”, que esperem que continuï creixent”.

Per la seva banda, el regidor de Turisme, Benet Presas, ha volgut destacar “la gran importància d’aquesta trobada amb un Touroperador d’aquestes magnituds que porta més de 40 anys operant al nostre municipi de manera ininterrompuda i que compta amb Salou com a gran destinació de primer ordre”. Presas, ha volgut destacar que “TUI es el major Touroperador del món i el més gran que opera a nostre territori, fidelitzant la destinació fruit del treball conjunt.”

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1290705.JPG

Document Actions