Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El regidor d'Esports visita les obres de l'Estadi Municipal

dimarts 26 juny 2007

Les obres contemplen la col·locació de gespa artificial i la renovació dels sistemes d'il·luminació i de reg.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Salou, Daniel López, ha visitat avui les obres del projecte de remodelació i millora del camp de futbol principal de l'Estadi Municipal, en companyia de tècnics de l'Ajuntament i de l'empresa responsable de l'execució del projecte, SELPRATS.

En les properes tres setmanes es procedirà a la col·locació d'una capa de formigó que permetrà la col·locació posterior de la gespa artificial. Les obres van començar just al finalitzar la temporada de lligues i estaran enllestides per al proper inici de temporada. El nou terreny de joc, de 105 x 65 m, disposarà d'un camp per a la pràctica de Futbol 11 i dos camps transversals per a Futbol 7, totalment condicionats.

Segons el regidor d'Esports, Daniel López ' hem volgut comprovar l'estat actual de les obres i el bon ritme que porten. Ara s'està adequant el terreny i el sistema de rec per després introduir capes de diferents materials com sorra o formigó per arribar a la capa de gespa artificial que cobrirà tot el camp de futbol'. També ha comentat que ' amb aquesta remodelació es modernitzaran les instal·lacions i s'adequarà a la gran demanda d'utilització del camp de futbol que s'ha incrementat, no solament pels equips de futbol, sinó per l'Escola de Futbol Base'.

Document Actions