Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El regidor popular Mario Garcia es nega donar explicacions al govern i abandona la reunió

divendres 25 abril 2014

L’equip de govern li ha demanat explicacions perquè “menteix” en el tema del seu vot favorable a la transmissió d’un servei de platja

 

Davant la noticia apareguda de que el portaveu del grup municipal del PP, Mario Garcia, va fer notar la seva discrepància en l’aprovació de la transmissió de l’autorització d’un servei de platja, quan va ser acordat per unanimitat en la Junta de Govern del passat 15 d’abril, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha convocat una reunió extraordinària de l’equip de govern per tal que el regidor donés les explicacions oportunes.

Recordem que la proposta d’aprovació tenia un caràcter purament tècnic i jurídic, i per això va ser votat per unanimitat.

Segons la resta de membres del govern, “és indigne que un regidor que aprova un punt de l’odre del dia i ho ratifica en l’acta d’aprovació de la posterior reunió del govern (22 d’abril) hagi volgut introduir confusió fent pública la seva disconformitat tot mentint sobre el sentit del seu vot, quan sempre ha estat positiu respecte al traspàs d’una concessió d’una guingueta de platja”.

La sorpresa es dóna quan el regidor Garcia es nega a donar cap explicació de la seva conducta i abandona la reunió de l’equip de govern junt amb els altres dos membres del seu grup. Al respecte, la resta de membres del govern reproven “una vegada més aquest comportament de deslleialtat i de nul·la col·laboració, que només fomenta controvèrsia i pèrdua de confiança”.

Document Actions