Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El representants territorials del PP al Congrés voten contra el finançament del Camí de Ronda

dimarts 25 novembre 2014

El govern de Salou va demanar els 4’2 milions d’euros destinats a finalitzar el projecte amb una esmena als pressupostos de l’Estat, que ha estat rebutjada.

Els 11 diputats del grup català i el diputat que representa al PP al territori, Alejandro Fernández, han votat contra l’esmena.

L’alcalde, Pere Granados, lamenta l’actitud dels dirigents polítics territorials del PP perquè perjudiquen els interessos de Salou, i els qualifica de “pocs sensibles amb les necessitats del municipi”.

 

 

El passat 12 de novembre, el grup parlamentari del PP al Congrés i els membres del govern, entre ells tots els membres del grup popular català i el representant de Tarragona, Alejandro Fernández, van votar en contra de l’esmena a la Ley de Presupuestos Generales del Estado de 2015 presentada a instàncies del govern municipal de Salou, que volia incloure el finançament pendent per a l’execució de la darrera fase del “camí de ronda”. 

Davant d’això, el govern municipal tornava a denunciar, una vegada més, “la poca sensibilitat dels dirigents territorials del PP amb projectes d’interès general de Salou com és el camí de ronda, perquè aquest recupera el nostre medi ambient i fomenta la nostra economia turística”.

L’alcalde, Pere Granados, afegia que “per això hem de lamentar aquesta situació, i reclamar una vegada més el finançament pendent compromès per acabar les obres del Camí de Ronda, que ja porta més de 3 anys paralitzat, després d’haver executat una primera fase amb l’anterior govern central”.

La fase del projecte pendent d’executar compren des dels Replanells fins a la zona del Recó (La Pineda), de 4’5 Km de recorregut, i un pressupost de 4’2 milions d’euros.

Galeria d'imatges

ronda.jpg
cami_de_ronda.JPG
cami_de_ronda_p.JPG

Document Actions