Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El rock irreverent de los Mojinos Escozíos arrasa a Salou

Unes 9.000 persones van seguir el concert del grup liderat pel 'Sevilla'. Avui és el torn de la cantant Soraya

dilluns 13 agost 2012

Després d’un intens cap de setmana amb actes com la passarel·la Salou de Moda 2012 o altres més tradicionals com la calada de les malles de Sant Pere, la cercavila d’elements festius o la trobada castellera ahir a la nit va ser el torn del grup Mojinos Escozíos en el marc de les Nits Daurades. La seva actuació a la plaça de les Comunitats Autònomes va revolucionar l’auditori a l’aire lliure fent cantar i saltar les 9.000 persones que es van reunir en aquest concert, segons fonts de la Policia Local. Malgrat el to irreverent d’aquest grup de rock, el seu líder, Miguel Ángel Rodríguez, més conegut com ‘El Sevilla’ va saber-se posar a la butxaca amb la seva simpatia als presents, que van gaudir del darrer treball del grup Mená Chartruá i també d’altres clàssics.

Les Nits Daurades continuen avui amb un altre dels concerts estrella previstos en el marc de les festes d’estiu de Salou:  serà l’actuació a partir de les 22.30 hores de la cantant Soraya (ex-operación triunfo). Aquesta jove, que ja porta 5 àlbums publicats i que ha representat Espanya a Eurovisión, acostarà el seu pop personal a l’escenari de la plaça de les Comunitats Autònomes. El concert té caràcter gratuït.

Demà, el to del concert de les Nits Daurades variarà passant del  pop a la música clàssica amb la gala Lírica a càrrec del baríton Carlos Cogul acompanyat de la pianista Yoko Suzuki.

Galeria d'imatges

premsa_2.JPG
la_foto.JPG
premsa_2.JPG
la_foto.JPG

Document Actions