Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Salou Actiu continua amb la seva programació d’Activitats

El curs d’accés a l’art i el curs de risoteràpia són les novetats més recents

divendres 07 maig 2010

El Salou Actiu continua amb la seva programació d’activitats i tallers dins la programació primavera 2010, algunes d’elles finalitzen i d’altres comencen com per exemple el Curs d’accés a l’art que organitza l’Antena del Coneixement de la URV a Salou, o el curs de risoteràpia. El primer dels cursos és un curs teòric, en el què veurem una petita evolució de l’art. Què hem d’apreciar d’un quadre? Com el valorem quan ens hi posem al davant? El curs ens oferirà unes breus pinzellades sobre com fer una mirada a les principals pintures de cada època i coneixerem les claus per a llegir les obres. El curs l’imparteix  Anna Isabel Serra, professora de la Universitat Rovira i Virgili. Aquest esdevindrà entre els dies 5, 12, 19, i el 26 de maig, durant dues hores setmanals.  El segon dels cursos que s’han iniciat és el de risoteràpia com a eina per gestionar l’estrès, que va començar ahir dijous i continuarà el dia 13 de maig, en el que es mostrarà com a través de diferents tècniques ens disposen físicament i emocionalment per a la rialla, i ens pot ajudar a saber afrontar millor la vida. A més a més dels cursos ja consolidats com el taller de restauració de mobles o el ball d’envelat amb una gran participació.

A més també ha començat el taller de cuina freda que durarà 3 dies, 5, 12, i 19 de maig respectivament, en el qual es faran 4 elaboracions diàries, amb la possibilitat de degustar-les al final de cada sessió. Cada dia es farà una amanida amb una salsa vinagreta, un entrant i aperitius. Exemples del que es cuinarà són: amanida de formatge de cabra caramel·litzat, amb maduixes, nous i vinagreta de fruits vermells; remenat de bacallà confitat i alls tendres; xips de verdures; aperitius d’escalivada, espinacs i carabassó.

Per últim podem destacar la visita guiada a l’exposició EL CAMP DE CONCENTRACIÓ DE BRAM, 1939 D’AGUSTÍ CENTELLES a la sala d’Exposicions de Caixa Tarragona en què els participants han pogut admirar una selecció de les prop de 600 imatges que va realitzar Agustí Centelles durant la seva estada al camp de refugi de Bram, juntament amb fragments dels seu diari personal. Són un testimoni històric excepcional de la vida quotidiana dins d’un camp de concentració a la França de 1939. Aquesta activitat també ha estat organitzada per l’Antena del Coneixement de la URV a Salou.

Document Actions