Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Salou Racing Team, satisfet amb la seva actuació a les 24 Hores de Montmeló

dimecres 09 juliol 2008

L'equip motociclista Salou Racing Team (SRT) ha fet avui una valoració molt positiva de la seva actuació a les 24 Hores de Montmeló, disputades al Circuit de Catalunya aquest cap de setmana passat. El SRT, recordem, va aconseguir acabar la cursa i va quedar en la 23ª posició a la classificació general; i en la 2ona de la categoria SuperStock (STK) debutants.

En concret, els pilots que hi van participar en aquesta cursa, que va tenir lloc entre les 15 hores de dissabte i les 15 hores de diumenge, van ser: Luis Albillo, Daniel Corbalán, Óscar Navarrete i Edu Pàmies, muntats en una Suzuki GSXR 1000.

Corbalán ha qualificat aquesta experiència 'd'increïble' i ha afirmat que l'equip ha fet un 'paper molt decent' si es té en compte el seu pressupost i preparació, que eren limitats. També ha destacat el fet que no van tenir problemes físics ni mecànics, tot manifestant el seu desig de millorar el resultat l'any que ve.

El pressupost estimat del Salou Racing Team, incloent la pròpia moto, la seva preparació, pneumàtics, entrenaments, logística, infrastructura de carrera, etc., es de 38.200 euros. Aquest pressupost es cobreix amb aportacions que realitzen prop d'una vintena d'establiments comercials de Salou, així com el Patronat de Turisme.

El Salou Racing Team, integrat per uns 35 pilots aproximadament, es va presentar oficialment el passat 5 de juny a la Font Lluminosa de Salou. Aquest és un equip amb una característica molt concreta: tots els seus integrants són amateurs i les persones que en formen part tenen una característica comuna: són de Salou.

Document Actions