Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El salouenc Harry Merlin guanya el concurs britànic 'Young Magicians Club'

dilluns 06 novembre 2023

Harry Merlin Piper, un talent de la màgia de tan sols 13 anys, ha posat Salou en el mapa internacional de l'art de l'il·lusionisme després de ser coronat com el millor mag jove de l'any per The Magic Circle, una prestigiosa entitat britànica amb una trajectòria de gairebé 120 anys.

En un món on només els més hàbils i creatius poden destacar-se, Harry ha emergit victoriós d'un grup elit de 300 mags d'àmbit internacional. La seva proesa és encara més remarcable quan es considera que va triomfar entre 16 dels més brillants talents juvenils, seleccionats de forma minuciosa per a la semifinal del concurs organitzat per Young Magicians Club.

No va ser un camí fàcil cap a la glòria. Competint contra altres il·lusionistes joves de 10 a 18 anys, Harry va saber com captivar el jurat amb el seu espectacle "Titella Steve", un acte que va desplegar no només la seva habilitat màgica, sinó també una presència escènica que desafiava la seva joventut.

El jurat va destacar especialment l''arrogància sobre l'escenari' del jove mag, una qualitat que Harry combina perfectament amb la seva destresa en la màgia i la ventrilòquia

El jurat va destacar especialment la seva 'arrogància sobre l'escenari', una qualitat que, en combinació amb la seva destresa en la màgia i la ventrilòquia, va resultar ser decisiva en el seu triomf a l'hora de convèncer el jurat.

Nascut en una família on la màgia és tradició - fill del reconegut mag i gerent del House of IllusionRodney James Piper - el jove salouenc ja ha començat a forjar el seu propi llegat en la màgia, deixant una empremta indeleble en diversos certàmens nacionals i internacionals.

Pere Granados ha dit que el seu govern està compromès amb el jovent i que serà estarà al costat del talent local potenciant les seves iniciatives

L'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de les regidores de Joventut i Ensenyament, Noelia Izquierdo i Julia Gómez, van rebre aquest dimarts al jove il·lusionista. Granados, en nom del consistori, va traslladar el reconeixement i l'admiració de tot el municipi per l'èxit internacional assolit per Harry Merlin.

Pere Granados ha remarcat que el seu govern sempre farà costat al talent local i apadrinarà totes les iniciatives que serveixin per potenciar-lo i fonamentar-lo, ja que és una riquesa tant a nivell social com cultural.

Document Actions