Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Servei d’Acollida al Nouvingut/da de l’àrea d’Acció Social lliura els diplomes del segon trimestre del curs de formació a l’alumnat

El proper dia 25 de març, s’obre el termini per inscriure’s als tallers formatius del tercer trimestre del període lectiu 2012-2013

dimarts 19 març 2013

Aquest migdia de Sant Josep s’ha celebrat la cloenda del segon trimestre de les accions formatives emmarcades dins del Programa Integral d’Acollida i d’Igualtat d’Oportunitats; programa adreçat a nouvinguts/des i cofinanciat per la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya. Un trimestre que s’ha desenvolupat de gener a març i on s’han dut a terme diferents sortides, visites i xerrades dels serveis i recursos municipals, per oferir a l’alumnat un sòlida formació i un ràpid coneixement del nou entorn social i veïnal.

L’acte presidit pel regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, ha comptat amb l’assistència d’altres col·laboradors/es, professors/es que han desenvolupat amb èxit els diferents tallers i xerrades a l’alumnat: Carme Serra, Sonia López, Alba Jarque, entre altres.

El dilluns 25 de març s’obre el termini per inscriure’s al curs de formació d’acollida per al tercer trimestre d’enguany i el 8 d’abril es reprendran  els diferents tallers programats per al nou trimestre.

Enmig d’una gran expectació el regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, ha lliurat els certificats als presents. El regidor ha felicitat a l’alumnat pel bon treball fet, l’esforç dedicat i els ha encoratjat a “seguir aprenent  per  reinvertir tot el que s’ha après dins la societat”.

Pedro Lavilla, ha volgut també agrair l’empenta diària i l’esforç dels professionals del diferents serveis municipals que han col·laborat en aquesta empresa de formació: Centre d’Atenció Primària, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Biblioteca Municipal, Aula Formació Adults, Oficina Local de Català, Medi Ambient, entre altres. Tot seguit, ha asseverat: “Tota acció formativa contribueix poderosament a la integració i a fer de Salou un exemple de ciutat caracteritzada pel civisme, el respecte, i la bona convivència”, ha dit el regidor.

Galeria d'imatges

El_regidor_dAcci_Social_Pedro_Lavilla_enmig_de_lauditori_donant_la_benvinguda_i_felicitaci.JPG
Grup_del_segon_trimestre_del_curs_de_formaci_dacollida_amb_el_regidor_Pedro_Lavilla_i_professorat.JPG
El_regidor_dAcci_Social_Pedro_Lavilla_lliurant_els_diplomes_als_presents.JPG
Grup_del_segon_trimestre_del_curs_de_formaci_dacollida_amb_el_regidor_Pedro_Lavilla_i_professorat.JPG
El_regidor_dAcci_Social_Pedro_Lavilla_enmig_de_lauditori_donant_la_benvinguda_i_felicitaci.JPG
El_regidor_dAcci_Social_Pedro_Lavilla_lliurant_els_diplomes_als_presents.JPG

Document Actions