Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El servei d’acollida al nouvingut de Salou realitza una sessió informativa sobre la venda ambulant il·legal

Una trentena de persones han acudit a la trobada

dijous 13 juny 2013

El ‘Servei d’Acollida al Nouvingut’ de l’Ajuntament de Salou ha dut a terme una xerrada per tal que els nouvinguts puguin assessorar-se sobre les repercussions de la venta i la compra ambulant il·legal. Es tracta d’una trobada que ha realitzat l’advocada del Servei d’Assessorament Jurídic del Servei d’Acollida municipal. La primera sessió va tenir lloc ahir a la tarda a la sala Costa Daurada de l’Ajuntament de Salou i va comptar amb una trentena d’assistents que realitzen la formació del ‘Servei d’Acollida al Nouvingut’, tots ells ciutadans de Salou, formant una mostra molt homogènia de la nova ciutadania, ja que les nacionalitat majoritàries eren: pakistanesa, senegalesa, india argentina, colombiana, moldava, belga  i espanyola.

La sessió, a la que va assistir el Regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, va tenir dues parts; una primera  de teòrica realitzada per l’Advocada del ‘Servei d’Assessorament Jurídic en matèria d’estrangeria’ Margareth Martínez, la qual va fer una exposició de les repercussions de la venta i compra ambulant il·legal en l’àmbit jurídic, laboral, social, i econòmic, i una segona part on va ser el torn obert de paraules i debat, on els assistents varen poder donar la seva opinió, dinamitzada per les formadores de dels cursos i la Tècnica d’Immigració. L’experiència va ser molt ben rebuda per els assistents, i la temàtica ha suscitat molt d’interès.

El regidor de l’àrea, Pedro Lavilla, ha explicat que “tenim previst de realitzar diferents sessions informatives dirigides a la ciutadania de Salou durant el període d’estiu”.

El mateix servei ofereix sessions quinzenals d’estrangeria a tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin assessorar-se sobre diferents procediments dins d'aquest àmbit.  Aquest servei consta de dos tipus de sessions: Sessió sobre tramitació de l’arrelament social i integració social, i Sessió sobre tramitació de reagrupament familiar i renovació .

Galeria d'imatges

DSC04033.JPG
DSC04033.JPG

Document Actions