Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Servei d’Informació i Assessorament a les dones de Salou finalitza la dotzena edició del “Taller d’higiene mental”

divendres 13 novembre 2015

La formació busca donar claus de com afrontar la ‘vida en positiu’ amb el suport d’una psicòloga i una terapeuta, entre d’altres especialistes

L’Espai MAS de Salou ha acollit l’acte de cloenda de la 12ª edició del “Taller d’higiene mental”, formació terapèutica que complementa l’atenció que es dona des del SIAD (Servei d’Informació i Assessorament a les Dones). La Regidora de Benestar i Serveis Socials, Martina Fourrier, ha estat l’encarregada d’agrair a participants i professors la bona tasca que s’ha dut a terme en el darrer trimestre. Durant l’acte s’han lliurat els diplomes a les participants del taller que acrediten la seva formació. Fourrier ha explicat que “es una gran iniciativa que any rere any te una gran acollida entre les dones ja que com el seu propi nom indica, el taller les ajuda a fer una higiene mental i afrontar nous reptes en positiu”. La regidora també ha estat acompanyada per la Tècnica responsable del SIAD, Sónia Lòpez.

El taller d’Higiene Mental està adreçat a les dones del municipi de Salou i té com a objectiu principal dotar de les eines i recursos necessaris per aconseguir un equilibri emocional tal que previngui l’aparició de comportaments que no són adequats i que impedeixen desenvolupar-se amb normalitat. La formació realitzada per la Psicòloga del SIAD, Remedios Redondo, es complementa amb petites càpsules de dues hores de diferents temàtiques envers l’auto-cura. Així doncs, es fa una sessió d’automassatge, realitzada per la terapeuta Anna Pastor; una sessió d’intel·ligència emocional plena, realitzada per la psicòloga Marga Casanova; i una sessió de relacions funcionals de parella, realitzada per diferents professionals del SIE (Servei d’Intervenció Especialitzada) de Tarragona.

Aquests tallers estan emmarcats dins el Servei d’Informació i Assessorament a les Dones, de l’Área de Benestar i Serveis Socials, i es van repetint de manera trimestral durant tot el curs lectiu. En aquesta 12ª edició han participat 17 alumnes residents al municipi de Salou. Aquesta formació correspon al primer trimestre.

Galeria d'imatges

dones.jpg
DSC08492.JPG

Document Actions