Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Servei d’Informació i Assessorament a les dones de Salou finalitza la catorzena edició del “Taller d’higiene mental”

dijous 12 maig 2016

La formació busca donar claus de com afrontar la ‘vida en positiu’ amb el suport d’una psicòloga i una terapeuta, entre d’altres especialistes

L’Espai MAS de Salou ha acollit la cloenda de la 14 edició del "Taller d'Higiene Mental" a l'Espai MAS.  Aquest taller està organitzat des de la Regidoria de Benestar i Serveis socials de l'Ajuntament de Salou. El taller el realitza el Servei d'Informació i Assessorament a les Dones (SIAD) ,l'imparteix la psicòloga del SIAD Reme Redondo i compta amb la participació de diverses terapeutes que posen l'accent en la necessitat de l'autocura.

El "Taller d'Higiene Mental" està adreçat a les dones del municipi de Salou. Té com a objectiu principal dotar d'eines i recursos necessaris per a aconseguir un equilibri emocional tal que previngui l'aparició de comportaments que no són adequats i que impedeixen desenvolupar-se amb normalitat. I està inclòs a les accions del II Pla Local d'Igualtat de Gènere (2015-2019) adreçat a la ciutadania.

La Regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha estat l’encarregada d’agrair a participants i professors la bona tasca que s’ha dut a terme en el darrer trimestre. Durant l’acte s’han lliurat els diplomes a les participants del taller que acrediten la seva formació. Baeza ha explicat que “es una gran iniciativa que any rere any te una gran acollida entre les dones”. La regidora també ha estat acompanyada per la Tècnica responsable del SIAD, Sónia Lòpez.

Aquest taller es realitza 3 cops durant l'any. En aquesta edició han participat un total de 10 dones a les que es convida a participar en els altres dos tallers organitzats al llarg de l'any: Taller d'Equilibri Emocional i el Taller d'Intel·ligència Emocional, que pretenen donar continuïtat i aprofundir en els coneixements adquirits durant el Taller d'Higiene Mental.

Galeria d'imatges

espaimas.jpg
P1260184.JPG

Document Actions