Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Servei d’Informació i Assessorament a les dones de Salou finalitza la 15ena edició del “Taller d’higiene mental”

dijous 10 novembre 2016

La formació busca donar claus de com afrontar la ‘vida en positiu’ amb el suport d’una psicòloga i una terapeuta, entre d’altres especialistes

L’Espai MAS de Salou ha acollit l’acte de cloenda de la 15ª edició del “Taller d’higiene mental”, formació terapèutica que complementa l’atenció que es dona des del SIAD (Servei d’Informació i Assessorament a les Dones). La Regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha estat l’encarregada d’agrair als participants i professors la bona tasca que s’ha dut a terme en el darrer trimestre. Durant l’acte s’han lliurat els diplomes a les participants del taller que acrediten la seva formació. Baeza ha explicat que “es tracta d’un taller que ajuda a les persones que hi participen a fer una higiene mental i afrontar nous reptes en positiu”. La regidora també ha estat acompanyada per la Tècnica responsable del SIAD, Raquel Jiménez.

El taller d’Higiene Mental està adreçat a les dones del municipi de Salou i té com a objectiu principal dotar de les eines i recursos necessaris per aconseguir un equilibri emocional tal que previngui l’aparició de comportaments que no són adequats i que impedeixen desenvolupar-se amb normalitat. La formació realitzada per la Psicòloga del SIAD, Remedios Redondo, es complementa amb petites càpsules de dues hores de diferents temàtiques envers l’auto-cura. Així doncs, es fa una sessió d’automassatge, realitzada per la terapeuta Anna Pastor; una sessió de mindfulness a càrrec de Javier Rodríguez( motivació formació) ; i una sessió de relacions funcionals de parella, realitzada per diferents professionals del SIE (Servei d’Intervenció Especialitzada) de Tarragona.

Aquests tallers estan emmarcats dins el Servei d’Informació i Assessorament a les Dones, de l’Àrea de Benestar i Serveis Socials, i es van repetint de manera trimestral durant tot el curs lectiu. En aquesta 15ª edició han participat 16 d’alumnes residents al municipi de Salou.

Galeria d'imatges

taller.jpg
DSC00427.JPG
DSC00427.JPG

Document Actions