Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) Dofí Màgic de Salou organitza activitats d’estiu, en horari de matins

divendres 03 juny 2022

S’adrecen a infants i joves derivats des dels Equips de Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou; i començaran el dia 4 de juliol i fins al 31 d'Agost, en horari de 9 a 13 h. Hi haurà Servei de Menjador escolar, de 13 a 15 h

Aquesta setmana, s’ha celebrat la festa de cloenda per donar fi al curs 2021-22, que va comptar amb la presència del regidor de Benestar i Serveis Socials, David González, així com tot l'equip educatiu del SIS

 

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) Dofí Màgic de Salou organitza, per a aquest estiu, el SIS d'Estiu 2022, un servei per a infants i joves, on s'oferiran activitats educatives i de lleure durant tots els matins, de dilluns a divendres. El SIS d'Estiu s’adreça a nens/es i adolescents derivats des dels Equips de Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou. Les activitats començaran el 4 de juliol i finalitzaran el 31 d'Agost. Funcionaran de dilluns a divendres, de 9 a 13 h. També hi haurà Servei de Menjador escolar, de 13 a 15 h.

Aquesta setmana, s’ha celebrat la festa de cloenda amb tots els infants i famílies, per donar fi al curs 2021-22, que va comptar amb la presència del regidor de Benestar i Serveis Socials, David González, així com tot l'equip educatiu que forma part del Servei d'Intervenció Socioeducativa.

La celebració va comptar amb dos espectacles de màgia, a càrrec del Mag Nebur; i es va gaudir d’un berenar, amb coca i xocolata.

 

Activitats, tot l’any

Cal destacar que el SIS Dofí Màgic de Salou ofereix activitats infantils i juvenils, durant tot el curs escolar, a les tardes, de dilluns a divendres. L'objectiu és proporcionar atenció socioeducativa a tots els infants i adolescents en situació de risc o amb indicis de risc, i les seves famílies.

Aquest passat mes de maig, s’han realitzat tot un seguit d’activitats extraordinàries per tancar el tercer trimestre amb la setantena d’infants i joves participants durant el curs hivern-primavera.

Els dies 10 i 11 de maig, van assistir al centre els responsables del Refugi d’animals ‘Les Set Cabretes’ de Botarell, per conscienciar sobre la tinença responsable d’un animal de companyia. Es va realitzar una activitat amb gossos, per tal que coneguessin què significa tenir un animal de companyia a casa, així com totes les cures i responsabilitats que comporta tenir-ne un.

A més, els dies 16 i 19 de maig, el fundador de l’Escola de ball ‘Nou Estil’, Salva Faye, va realitzar dues sessions de hip-hop amb els grups de grans i joves.

I, del 24 al 31 de maig, es va comptar amb la col·laboració de l’educador mediambiental de l’Ajuntament de Salou, Eugeni Capella, qui va explicar els tipus d’orenetes que existeixen i els tipus de nius que realitzen. També es va fer una part del cens de nius d’orenetes que hi ha a Salou.

Galeria d'imatges

2.jpg
3.jpg

Document Actions