Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El servei d’ocupació de Salou obre les inscripcions per a dos nous programes ocupacionals

dijous 04 febrer 2016

El curs de socorrisme en instal·lacions aquàtiques i el d’animador/a turístic s’engloben dins el programa joves per l’ocupació

Salou obre les inscripcions del programa ‘Joves per l’Ocupació’ per tal que un total de 15 joves del municipi, d’entre 16 i 25 anys i menors de 30 amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, iniciïn el proper 15 de febrer la seva formació especialitzada en dos àmbits; d’una banda, la feina de socorrista en instal·lacions aquàtiques  i també la de animador/a turístic.

Un cop finalitzades i superades les 290 hores de formació en el cas del curs de socorrisme i les 240 hores en el cas del curs d’animador/a turístic, els joves iniciaran un període de sis mesos de contractació en diverses empreses de Salou que s’han adherit a la col·laboració amb el programa d’inserció laboral que promou la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament.

El regidor de l’àrea, David Gonzalez, s’ha mostrat convençut que “amb la iniciativa de les administracions locals i junt amb la col·laboració dels empresaris aconseguirem tirar endavant actuacions com aquestes que milloren la ocupabilitat dels joves, facilitant una formació específica i la inserció en el món laboral”.

El programa ocupacional va més enllà i proporciona també als joves la possibilitat d’aconseguir una formació complementària per a l’obtenció del títol de graduat en ESO. Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

També s’han obert les inscripcions pel programa Fem Ocupació per Joves que s’iniciarà properament oferint els mòduls d’Auxiliar de Restauració i Serveis i Auxiliar de Comerç vinculat al servei turístic.

Per a més informació i preinscripcions podeu adreçar-vos a la borsa de Treball de l’Ajuntament de Salou en horari de dilluns a divendres de 9 a 13h o al 977309220 (Ext.1854).

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1240238.JPG

Document Actions