Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de Salou obre la convocatòria per accedir al Pla d'Ocupació Local 2016 "Jaume I"

dijous 19 maig 2016

El pla es destina a persones en situació d’atur, demandants d’ocupació i que no percebin prestació per desocupació

Amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat, el servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament ha obert una nova convocatòria per accedir al un nou pla d’ocupació local “Jaume I”. Les places a cobrir s’han dissenyat atenent diversos perfils professionals de les persones aturades de Salou i a les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament.

En total es crearan 21 llocs de treballs de perfils tan diferents com suport a la brigada en paleteria, pintura i jardineria; conserges, auxiliars recepcionistes, monitor/a de lleure i educador/a de carrer. Les persones seleccionades seran contractades per un període de 3 o 6 mesos, en funció al lloc de treball, i realitzaran projectes de manteniment de la ciutat, actuacions puntuals i arranjament de petites obres urgents a la via pública, manteniment de les estructures de fusta de les zones de platja, treballs de jardineria a la zona del camí de ronda, Masia Catalana, Parc de la Ciutat, Botànic o Triangle; dinamització i realització d'activitats per a joves a la Masia Tous, o la realització de campanyes cíviques informatives i de conscienciació a la ciutadania.

Segons el regidor d'ocupació, David Gonzalez, "Aquesta convocatòria respon a la voluntat d’aquest Ajuntament de promoure iniciatives encaminades a pal·liar temporalment la situació socioeconòmica de les persones contractades; a millorar les seves competències professionals millorant així la seva possibilitats d’accés al mercat de treball i a desenvolupar projectes d’interès general i social per al municipi. Amb aquest objectiu, aquest Pla d’Ocupació 2016 incorpora, a més, un mòdul formatiu en tècniques de recerca de feina."

El període de presentació d'instàncies serà des d’avui i fins el proper 6 de juny de 2016. Tots els interessats poden presentar la seva instància a les oficines de la OAC de l'Ajuntament de Salou.

Galeria d'imatges

ocupaciolocal.jpg

Document Actions