Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de Salou presenta el Pla d'Ocupació Local 2016 "Jaume I"

dimarts 12 juliol 2016

El pla el formen 21 persones en situació d’atur, demandants d’ocupació i que no perceben prestació per desocupació

El servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou ha presentat les 21 places del nou pla d’ocupació local “Jaume I” amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat. Les places a cobrir s’han dissenyat atenent diversos perfils professionals de les persones aturades de Salou i a les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament.

En total s’han creat 21 llocs de treballs de perfils tan diferents com suport a la brigada en paleteria, pintura i jardineria; conserges, auxiliars recepcionistes, monitor/a de lleure i educador/a de carrer. Les persones seleccionades seran contractades per un període de 3 o 6 mesos, en funció al lloc de treball, i realitzaran projectes de manteniment de la ciutat, actuacions puntuals i arranjament de petites obres urgents a la via pública, manteniment de les estructures de fusta de les zones de platja, treballs de jardineria a la zona del camí de ronda, Masia Catalana, Parc de la Ciutat, Botànic o Triangle; dinamització i realització d'activitats per a joves a la Masia Tous, o la realització de campanyes cíviques informatives i de conscienciació a la ciutadania.

Segons l’alcalde, Pere Granados, “des de l’ajuntament s’ha apostat per aquesta iniciativa des del principi i s’ha dut a terme amb finançament totalment local ja que es tracta del primer pla íntegrament local d’ocupació”. Granados, ha afegit que “des del consistori continuarem apostant per oferir formació i llocs de treball als salouencs i salouenques tot continuant apostant per aquest tipus de plans de caire local”.

Per la seva banda, el regidor d'Ocupació, David Gonzalez, ha explicat que "aquesta convocatòria respon a la voluntat d’aquest Ajuntament de promoure iniciatives encaminades a pal·liar temporalment la situació socioeconòmica de les persones contractades; a millorar les seves competències professionals millorant així les seves possibilitats d’accés al mercat de treball i a desenvolupar projectes d’interès general i social per al municipi. Amb aquest objectiu, aquest Pla d’Ocupació totalment local, incorpora a més, un mòdul formatiu en tècniques de recerca de feina."

Galeria d'imatges

pla_ocupacio.jpg
P1270579.JPG

Document Actions