Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El setembre de 2012 obrirà portes la nova Escola Internacional a Salou

El mes vinent començaran les obres de construcció del centre

dimecres 22 juny 2011

L'Escola Internacional del Camp (EIC) entrarà en funcionament pel curs 2012-2013. Es tracta d'un projecte pioner que vol promoure la innovació, l'excel.lència i la internacionalització com a pilars bàsics de la seva eduació. El nou centre tindrà una superfície total de 12500 metres quadrats, però en una primera fase constructiva que s'iniciarà el proper mes de juliol només es faran els primers 7500 metres quadrats, que es calcula que el 2012 ja podran acollir uns 600 alumnes.

En la nova escola no s'impartiran les assignatures de manera convencional sinó que les classes es dividiran en tres grans àrees d'aprenentatge: la instrumental, la del coneixement i la de l'expressió. L'objectiu del centre és que els alumnes que hi assiteixin des de l'escola bressol fins a Batxillerat surtin amb un alt nivell de català, castellà i anglès i amb una quarta llengua a escollir.

Fins el moment, un total de 250 famílies ja s'han interessat per sol.licitar una plaça. Tot i això, encara no s'ha determinat el cost que tindrà la matrícula, però "s'intentarà que sigui el més econòmic possible, però que sigui viable", va remarcar Jaume Vilella, director general de l'EIC.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

roda_premsa_1.jpg
acces_02.jpg

Document Actions