Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

'¡El show debe continuar!', demà dissabte al Teatre Auditori de Salou

divendres 25 abril 2008


Demà dissabte 26 d'abril a les 22 hores es podrà veure el musical '¡El show debe continuar!' al Teatre Auditori de Salou (TAS). Les entrades es poden adquirir anticipadament a l'Oficina de la CAI (Caja Inmaculada) de Salou (Via Augusta, 10) i les sobrants a la taquilla del TAS, dues hores abans de l'inici de l'espectacle, per 12 euros. Els clients de CAI tenen un descompte del 50% si les compren de forma anticipada a l'oficina.


L'espectacle forma part de la programació cultural de Caja Inmacualda, 'Primavera CAI'. Es tracta d'un ambiciós projecte de Producciones El Equipaje organitzat per Caixa Inmaculada amb la col·laboració de Freixenet i el Centro Dramático del Gobierno de Aragón.


'¡El show debe continuar!' compta amb actors, ballarins i músics aragonesos que faran un divertit repàs per alguns dels més famosos números del musical americà de Broadway i Hollywood. Així, es podran escoltar cançons com 'One' de Chorus line; 'Si yo fuera rico' de 'El violinista en el tejado; 'Acuarios' de 'Hair'; 'All the jazz' de 'Chicago'; i altres temes de: 'Cats'; 'El fantasma de la ópera', 'Cantando bajo la lluvia', 'El Mago de Oz', etc. En definitiva, un muntatge amb música en directe, trepidant, divertit, refrescant i atractiu per a totes les edats.


L'argument d'aquest musical gira entorn al personatge de Charly que acaba de guanyar el Supergordo de la Bonoloto. En Charly convida el seu luxosíssim xalet als integrants del seu antic grup de teatre d'aficionats, encara que a la cita només acudeixen Sofía i Jaume, aquest acompanyat per la seva jove esposa, Paula. El protagonista està disposat a produir l'espectacle que sempre van voler muntar a la seva joventut: una comèdia musical. Aquesta serà l'excusa dels quatre amics, acompanyats pels misteriosos servents-ballarins d'en Charly i el seu sofisticat HI-FI -compost per cinc músics de carn y os- per recordar anècdotes del passat i reviure antics amors ja oblidats.


La direcció i la posada en escena es d'Alicia Rabadán; el guió de l'escriptor Fernando Lalana, la coreografia d'Amador Castilla i l'escenografia de Tomás Ruata i Jorge Rabadán. Entre el repartiment figuren els actors Carlos Blanco y Carlos Fau i les actrius María Pérez i Laura Ponz; els ballarins Amador Castilla, Marta Crecente, Marco Dugnani i Gemma Maldonado; i els músics Javi Estella, Toni García, Chavi Naval, Juan Luis Royo i Marcos Sánchez. Tot ells amb una llarga trajectòria i una àmplia experiència en el panorama teatral, musical i de la dansa tant a nivell local com nacional.

Document Actions