Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El tarragoní Adrián Espinós exposa a la Torre Vella els seus metacrilats que van de l'abstracte al figuratiu

dissabte 06 juny 2015

Fins al 4 de juliol es podrà veure aquesta mostra guanyadora del vuitè 'Premi Salou de Recerca Pictòrica'

Al Centre d'Art de la Torre Vella de Salou s'ha inaugurat aquest divendres l'exposició del tarragoní Adrián Espinós, guanyador del 8è premi Salou de Recerca Pictòrica. En aquest marc, Espinós, ha presentat els quadres en els quals ha estat treballant els darrers dos anys i que, segons l'artista “són organismes vius” i per això -ha explicat- “no tenen cap tècnica concreta. Vull que flueixin”. Espinós, en la presentació, ha afegit que es tracta d'una “mostra prou heterodoxa en el que cada quadre té el seu camí”.

En la presentació de la mostra, tant l'alcalde Pere Granados com la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, han agraït el mecenatge de la família Rubio per tirar endavant aquest premi que porta 15 anys de trajectòria al municipi amb una gran solidesa “ i que ha servit per descobrir grans artistes”. El batlle ha assegurat que es tracta d'una obra que “impressiona per la tècnica”.
Per la seva part la crítica d'art, Raquel Medina, ha expressat davant l'obra d'Adrián Espinós que es tracta d'un artista jove “que reflecteix el seu temps en l'obra”; una “pintura amb metacrilat que va de l'abstracte al figuratiu i que es mou en un nou territori de l'ambigüitat”. Per Medina, Espinós s'endinsa en “un món de pantalles que acaben cobrant vida i passen a ser figures”.

Galeria d'imatges

portada_tvella.jpg
exterior.JPG
interior.JPG

Document Actions