Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El TAS acollirà diumenge una òpera còmica per a tots els públics

dimecres 09 gener 2008

El Teatre Auditori de Salou (TAS) acollirà aquest proper diumenge 13 de gener l'espectacle 'Bastià i Bastiana'. Es tracta d'una òpera còmica que oferirà la companyia Camera Musicae, a les 18 hores.

Aquesta companyia representarà una versió d'una de les primeres òperes de Wolfang Amadeus Mozart, que el geni de Salzburg va compondre quan només tenia dotze anys.

Aquesta adaptació per a soprano, baríton i baix, que dura aproximadament una hora, va guanyar l'any 2006 un dels Premis San Miguel de la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega, per votació popular. En concret, el premi al 'Millor Espectacle de Sala'.

La Companyia d'Òpera Camera Musicae es va crear el mes de setembre de l'any 2005 amb l'objectiu de representar òperes de petit format o de 'cambra' amb músics de les comarques tarragonines i solistes de renom. Les seves representacions, dirigides al públic en general, a partir de 6 anys, són en català i amb orquestra en viu, de manera que són completes musicalment i
escènicament.. La seva finalitat és promoure la música clàssica, en
especial l'òpera, i difondre-la als territoris de llengua catalana.

A 'Bastià i Bastiana', el seu director musical, Tomàs Grau, portarà a escena a les sopranes Elena Roche i Cristina Ruiz; als barítons Marc Canturri i Eduard Moreno; i a Josep Ferrer i Pablo López amb els seus baixos. També intervindrà una orquestra formada per: dues flautes, dos violins, una viola, un violoncel, un contrabaix i un baix continu.

La direcció d'escena anirà a càrrec de Marc Montserrat; mentre que Alba Cuñé s'ocuparà de l'escenografia; Olga Resinés, del vestuari; i David Molina farà les funcions d'assistent musical.

Els interessats en veure el treball d'aquests professionals poden comprar les entrades, que costen 6 euros, a través del ServiCaixa, o de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de forma anticipada fins divendres, de 10 a 14 hores; i dijous també de 17 a 20 hores. Dues hores abans de l'espectacle, es podran adquirir igualment, però a la taquilla del TAS.

Document Actions