Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El TAS acollirà divendres una gala de dansa benèfica a favor de la investigació contra el càncer

dimecres 19 desembre 2007

El Teatre Auditori de Salou (TAS) acollirà el proper divendres 21 de desembre, a les 20 hores, la Gala Benèfica de l'Escola de Dansa Sandra Rubí. Els diners recaptats amb la venda de les entrades, que costaran 7 euros, aniran destinats íntegrament al Laboratori de Recerca sobre el Càncer del Desenvolupament de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquest laboratori, finançat amb subvencions, beques i aportacions econòmiques d'institucions, empreses i particulars es dedica a investigar els tipus de tumors, poc freqüents, que apareixen com a conseqüència de desviacions anormals del procés de formació dels teixits; la majoria, durant l'època de creixement o 'edat pediàtrica', d'aquí la seva denominació. Aquest laboratori s'encarrega a més, d'aplicar als malalts els protocolos utilitzats en els centres de recerca més importants d'arreu del món i parteix del principi que ni tots els tumors ni tots els malalts són iguals, amb l'objectiu d'assolir un tractament personalitzat per a cada malalt.

Durant aquesta gala es mostrarà el treball d'un centenar d'alumnes d'aquesta escola de dansa del municipi, que faran exhibicions de dansa clàssica, contemporània i del ventre; així com de hip-hop.

'No serà un festival de final de curs, sinó un espectacle de qualitat, de dues hores de durada, que comptarà amb la participació dels subcampions d'Espanya de hip hop i també de l'Escola Aisha de Tarragona', va explicar ahir la directora de l'escola de dansa organitzadora d'aquest esdeveniment, Sandra Rubí.

Rubí va agrair la col·laboració de l'Ajuntament i, especialment, de la Regidoria de Benestar Social i Salut, que encapçala Martina Fourrier, i va destacar el fet que diverses empreses, comerços i entitats locals han ofert ja el seu donatiu a aquesta bona causa.

'El nostre objectiu seria aconseguir, almenys, 6.000 euros. En qualsevol cas, la nostra voluntat és establir un precedent, és a dir, organitzar cada any una gala benèfica', va dir Sandra Rubí.

Qui vulgui assistir a la gala pot comprar les entrades a l'Escola de Dansa Sandra Rubí o al mateix Teatre Auditori de Salou el mateix dia de l'espectacle. A aquests emplaçaments es poden adreçar, igualment, les persones que vulguin fer algun donatiu al Laboratori de Recerca sobre el Càncer del Desenvolupament. Precisament, els representants d'aquesta entitat estaran presents divendres al TAS per rebre en mà tots els diners recaptats.

Document Actions