Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El TAS acull aquest dissabte una gala benèfica contra el càncer

L’espectacle ‘Danses del món’ l’organitza l’associació Oncològica Dr Amadeu Pelegrí de Salou

dimarts 08 novembre 2011

Aquest dissabte 12 de novembre a les deu de la nit el TAS es convertirà en un escenari solidari ja que des de l’Associació oncològica Amadeu Pelegrí s’ha organitzat la primera edició de la gala benèfica ‘Danses del món’ que serà conduïda pel periodista i presentador Ricard Checa. L’espectacle, que compta amb una vintena d’actuacions -totes d’elles de ballarins professionals- tindrà una base de danses de diferents països del món, amb un tast dels balls més representatius de cada cultura, i en les quals es recrearan les seves costums i vestits típics i originals. Es tracta d’una mostra de música, cant i dansa que serviran a l’espectador per a conèixer la història i  l’evolució del gènere musical que més identifica a cada regió i que durarà un parell d’hores. Així, la salsa, el tango, les danses de l’Orient mitjà, la batucada brasilenya o els malambos argentins són alguns dels balls que envairan de música, so i color l’escenari del teatre auditori de Salou.

Les actuacions dels artistes en aquesta gala són totalment desinteressades. A més, des de l’Ajuntament es posa a disposició de l’entitat les instal·lacions del TAS sense cost, sumant-se també a la causa benèfica.

Les entrades per a la gala es poden comprar al preu de 10 euros a la regidoria de Cultura i també a la Joieria Rovira (carrer València) i Autostetic (carrer Berenguer de Palou-Plaça de la Pau) i també dues hores abans de la funció el mateix dissabte. La recaptació de les mateixes es destinarà íntegrament a la investigació oncològica, a través d’una donació directa a un grup d’investigació.

Galeria d'imatges

GALA_AMADEU_PELEGRI1.jpg
GALA_AMADEU_PELEGRI2.jpg
GALA_AMADEU_PELEGRI1.jpg
GALA_AMADEU_PELEGRI2.jpg

Document Actions