Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El TAS de Salou obté una ocupació del 89% en els espectacles de temporada

En els vuit mesos de temporada tardor-hivern i primavera l’equipament ha acollit fins a 88 actes

dimarts 07 juny 2011

El Teatre Auditori de Salou (TAS) en la temporada tardor-hivern i primavera ha estat un punt neuràlgic molt important pel que fa a l’activitat cultural i d’oci del municipi. Al llarg d’aquests vuit mesos, l’espai ha estat ocupat en un total de 106 ocasions, acollint fins un total de 88 actes programats, 72 d’ells de caràcter gratuït. Segons les dades recollides pel departament de Cultura al llarg d’aquests vuit mesos s’ha cedit l’equipament per a activitats escolars, polítiques, culturals, infantils... a més de ser l’indret on s’han programat fins a 10 actes coordinats des de Cultura adreçats al públic juvenil i adult amb un total de 4.768 entrades despatxades.  En aquest indret l’aforament mig ha estat de 476 persones per sessió de manera que el percentatge d’ocupació ha estat del 89,8%.

Al llarg d’aquests vuit mesos, el TAS també ha acollit fins a sis actes infantils, on han passat prop d’un miler de nens i nens en aquest període.

D’aquests números es desprèn, segons la regidora de Cultura, Isabel Aguilera, que hi ha una bona línia en la programació del teatre on la sintonia entre la programació i l’acceptació del públic és molt elevada. “Les dades són molt positives pel que fa tant a l’ocupació com a l’aforament de l’equipament”, ha explicat.

Galeria d'imatges

DSC_7801.JPG
DSCN7480.JPG
DSCN7480.JPG
DSC_7801.JPG

Document Actions