Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El TAS es vesteix de gala aquesta primavera amb el concert de Rosana, l’actuació teatral de Concha Velasco o la comèdia Boulevard

També hi ha novetats, com ara sessions golfes de monòlegs i teatre amateur

dimecres 10 març 2010

Aquest dissabte amb l’espectacle infantil de titelles ‘L’Avi Ramon’ es comença la temporada de primavera del Teatre Auditori de Salou. Precisament avui, la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, i l’alcalde Pere Granados, han desvetllat els nous elements que conformaran el programa d’actes dels propers tres mesos. “Tenim molt present a l’hora de confeccionar la programació que hi hagi un component de qualitat i també de varietat”, ha explicat. Així, en aquests propers tres mesos s’ha previst dur a terme el concert de l’artista canària Rosana; en teatre es representarà el 10 d’abril una obra de la directora Carol López que fa diana amb ‘Boulevard’, una comèdia sobre el que passa darrere del teló. Les arts escèniques també queden ben cobertes amb ‘La vida por delante’, dirigida per Josep Mª Pou i amb la interpretació de Concha Velasco o Carles Canut en una obra que relata la tendra història dels marginats a través d’un nen àrab; i finalment, una obra benèfica per a la gala de l’Alzheimer que sota el nom de ‘La Tia de Carlos’ es representarà el diumenge 18 d’abril.
En l’apartat musical, el concert de l’Orquestra Camera Musicae amb la soprano tarragonina Marta Mathéu o el musical preparat pel Cor Jove Vila de Salou; a més de l’actuació del ballet espanyol de Mª Carmen Fraga de dansa flamenca, amb entrada simbòlica de 5 euros i solidària a favor dels damnificats d’Haití.

Una novetat d’aquesta nova programació, com ha explicat l’alcalde Pere Granados i treballant conjuntament amb la regidoria d’Infància i Joventut ha estat la inclusió d’un parell de sessions golfes de monòlegs amb caràcter gratuït adreçades al públic juvenil; de fet, aquest parell d’actuacions vénen motivades arran de l’èxit aconseguit pels monologuistes ‘Al Sofa’ en les passades festes. Precisament, en aquest sentit, també s’han previst unes sessions d’animació infantil amb tres obres adreçades als més petits de la casa i amb espectacles de titelles.  “Apostem per una política que potenciï les activitats per al jovent”, ha dit l’alcalde qui ha volgut enviar el missatge que “amb el TAS no només hem aconseguit atraure el talent més prestigiós del nostre país, sinó que hem aconseguit estimular l’immens potencial artístic que té el nostre poble”.  A més, el màxim responsable municipal ha explicat que “a Salou hem aconseguit una fidelització del públic que gaudeix de les activitats del TAS”; una afirmació que es correspon a una ocupació mitjana del  85% assolida durant la temporada de tardor-hivern.
El pressupost del conjunt d’aquest trimestre de programació és de 85.000 euros.

Document Actions