Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El TAS programa ‘La ciutat anònima’ aquest dissabte

Els més petits podran gaudir d’un altre espectacle d’il·lusionisme ‘Cap al Circ’

dijous 03 desembre 2009

Aquest dissabte a les 22 hores el TAS programa un drama musical contemporani sota el nom de La Ciutat Anònima; una obra de teatre gratuïta per a tothom. L’obra ens explica la vida d’en Pau, un noi que viu des de fa uns anys a la Ciutat Anònima. Ha aconseguit èxit professional i social. En la mena d’eixam tecnològic que és la Ciutat, no té manera de sentir-se humà ni de relacionar-se com a tal, malgrat estar casat amb una notable executiva.

A més, el dissabte a les 18 hores de la tarda al Centre Cívic de Salou sota el nom de ‘Cap Al Circ’ la companyia Clownfish oferirà un espectacle infantil amb un cost de 2€. Il·lusionisme, humor i molta humanitat en aquesta carpa imaginària, on la màgia, els malabars amb pilotes, bitlles i diàbolos, números clàssics de pallassos, un xanquer que està com un llum, dos monociclistes que fan un número mimètic i l’inoblidable Home Bala que ha vingut per donar-nos un missatge molt important, porten de cap un circ per portar a tothom… de cap al circ!

La Regidora de Cultura, Isabel Aguilera, ha explicat que: ”des de la regidoria apostem per oferir una amplia oferta cultural, de qualitat i a preus econòmics per tal que estiguin a l’abast de tothom”.

Document Actions