Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El 'Tasta Salou' dedica una edició especial a la gamba, a partir d'aquest dijous, 5 de maig

dimarts 03 maig 2022

Durant tot el mes de maig, els restaurants participants elaboraran la seva tapa amb aquest saborós crustaci, com a protagonista de les receptes de la iniciativa, que es duu a terme tots els dijous al vespre

 

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, de la mà de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, dedica un especial de ‘Tasta Salou’ a la gamba, a partir d’aquest proper dijous, 5 de maig, i durant tot el mes.

Un total de 15 restaurants elaboraran les seves degustacions amb aquest crustaci com a element principal, que aniran maridades amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu. El preu és de 6 euros.

L’alcalde Pere Granados ha assegurat que "gràcies al Tasta Salou, donem a conèixer, progressivament i cada setmana, la gastronomia de qualitat del nostre municipi, a través de les propostes culinàries que elaboren els restaurants participants, les quals tenen molta acceptació i són molt accessibles, tant pels salouencs i salouenques, com pels visitants".

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “el fet de dedicar unes jornades a un producte de tanta qualitat i del territori com la gamba era una assignatura pendent”; i ha expressat que “estem molt satisfets de presentar aquesta novetat, que figura a l'agenda gastronòmica de 2022”.

En aquesta edició especial hi participen els següents restaurants: Restaurant Cook & Travel (c. Llevant, 5); El Totxo Taverna (c. Barcelona, 40); Boquet Restaurant (c. Berenguer de Palou, 9); Huma (c. Barcelona, 62); La Teca Salou (c. Ciutat de Reus, 28); MRKT Mercat de Edu Cuesta (c. Francolí, 8); Mesón del Segoviano (Via Augusta, 3); Castillo de Javier (c. de Barbastre, s/n); Lunattic (c. Colom, cantonada amb c. Bilbao); House of Illusion (Espigó del Moll, s/n); Rock & Grill (c. Colom, edif. Santillana); Arena Restaurant (Passeig Jaume I); La Venus de Pepe (c. Ciutat de Reus, 4); Thai Salou (c. Barbastre, 13); i Sushi Kai Salou (c. València, 4).

Cal recordar que, cada dijous, al vespre, a partir de les 19 h, es pot gaudir de les jornades gastronòmiques ‘Tasta Salou’, als establiments que hi participen.

Els restaurants protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou

Document Actions