Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Teatre Auditori de Salou acollirà 30 espectacles aquesta temporada

dissabte 06 abril 2024

El Teatre Auditori de Salou ha engegat aquest dijous la seva nova temporada de la programació cultural i artística que durarà fins al desembre. Amb una acurada selecció d'una trentena d'espectacles que abraça gèneres tan diversos com teatre, musicals, monòlegs, òpera, sarsuela, cant coral, flamenc, i activitats especialment dissenyades per al públic infantil, aquesta oferta està meticulosament preparada per l'àrea de Serveis Culturals de l'Ajuntament de Salou. El propòsit és oferir experiències enriquidores que captivin tant residents com visitants de totes les edats.

La programació compta amb un cicle de teatre. Un dels moments més esperats és la representació de Carles Sans, del celebrat trio El Tricicle, que brindarà "Per fi sol" aquest diumenge, 7 d'abril. Aquesta obra, carregada d'humor, oferirà una mirada íntima a les vivències i anècdotes que han marcat la seva trajectòria.

El 27 d'abril, l'escenari del TAS s'il·luminarà amb la presència del Barcelona Gay Men's Chorus, que oferirà un concert solidari dins de la seva gira "BGMC & The Queen". Aquesta actuació, la tercera a Salou, aporta el seu gra de sorra en la lluita contra el càncer a través de la música. Arriba de la mà de l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí.

Per als més petits, el 28 d'abril serà un dia especial amb l'arribada del musical de Tadeo Jones, "La Tabla Esmeralda"

Per als més petits, el 28 d'abril serà un dia especial amb l'arribada del musical de Tadeo Jones, "La Tabla Esmeralda". Aquest espectacle promet traslladar les famílies a un món d'aventures amb una posada en escena espectacular i veus en directe que donaran vida al carismàtic personatge.

El mes de maig estarà dedicat al cant coral, amb actuacions programades per als dies 18, 19, 21 i 23, que comptaran amb la participació de diverses agrupacions corals, incloent-hi l'Escola Municipal de Música de Salou i altres corals convidades.

El 29 de juny, el ritme i l'energia envairan el TAS amb "Impulso", de Mayumana, un espectacle vibrant que combina dansa, teatre i percussió per crear una experiència immersiva i plena de vida.

El retorn a l'escenari infantil es produirà el 15 de setembre amb "El Llibre de la Selva", una adaptació del clàssic que promet emocionar tant menuts com grans.

La música i la solidaritat es donaran la mà de nou el 21 de setembre amb el concert d'Anna Tena, "Una vida entre canciones", en benefici de l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí.

La música i la solidaritat es donaran la mà el 21 de setembre amb el concert d'Anna Tena, "Una vida entre canciones", en benefici de l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí

La programació de música clàssica tindrà com a protagonistes la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona el 28 de setembre i la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), el 4 de gener de 2025.

La inclusió també tindrà el seu espai el 29 de setembre amb "Los Fusiles de la Madre Carrar" de Bertolt Brecht, una obra interpretada per actors amb discapacitat visual que ha estat reconeguda amb diversos premis.

L'òpera, el flamenc i la sarsuela trobaran el seu lloc a la programació durant els mesos d'octubre i novembre, amb una gala benèfica contra el càncer el 23 de novembre. El mes culminarà amb el musical de Pinotxo el 24 de novembre i el show de màgia "Strafalari" del Mag Lari el 30 de novembre, oferint una barreja de màgia i humor que captivarà públics de totes les edats.

El conegut Mag Lari es desplaçarà a Salou el 30 de novembre per presentar el seu show 'Strafalari'

Desembre arribarà amb la X edició de la Zambomba Flamenca Solidària el dia 14, un esdeveniment que aplegarà el millor del flamenc per a una causa benèfica, creant una atmosfera única de celebració i solidaritat. Aquest esdeveniment solidari serà seguit, el 21 de desembre, per un musical infantil inclusiu que reinterpreta el conte clàssic de "Blancanieves". Aquesta producció comptarà amb la participació d'artistes que utilitzen el llenguatge de signes, fent d'aquesta una experiència accessible i enriquidora per a tots els assistents.

Aquesta programació tan diversa i inclusiva demostra l'enginy i la dedicació de l'àrea de Serveis Culturals de l'Ajuntament de Salou per oferir experiències culturals de primera qualitat que reflecteixin la riquesa i diversitat de les arts escèniques. Des de la comèdia i el teatre, passant per la música i la dansa, fins a arribar a espectacles pensats especialment per al públic infantil i produccions inclusives, la temporada del TAS està dissenyada per assegurar que hi hagi programació per a cada gust i edat.

La regidora Julia Gómez convida tothom a submergir-se en el món de les arts escèniques, a experimentar la màgia del teatre, la música i la dansa, i a formar part d'una comunitat que gaudeix de la cultura 

A més, tota aquesta activitat subratlla el compromís del Teatre Auditori de Salou amb la comunitat i amb causes socials i solidàries importants. Així, el TAS no només es posiciona com un centre d'excel·lència cultural a la Costa Daurada, sinó també com un espai de trobada i solidaritat.

Amb aquesta programació, la regidora Julia Gómez convida a tots, tant locals com visitants, a submergir-se en el món de les arts escèniques, a experimentar la màgia del teatre, la música i la dansa, i a formar part d'una comunitat que celebra la cultura en totes les seves formes i vessants.

Les entrades es poden adquirir a través d'aquest enllaç i també a les oficines de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Salou.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

tas_pograma.jpg

Document Actions