Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Teatre Auditori de Salou acull aquest dissabte l’espectacle ‘Camarón, la leyenda del tiempo’

L’obra compta amb Juan Gómez Chicuelo com a director musical, Duquende com a principal protagonista al cant i amb la col·laboració de Sílvia Pérez i Rafaela Carrasco

dimecres 24 febrer 2010

Aquest proper dissabte 27 de febrer, a les 22 hores, i dins de la programació tardor-hivern el Teatre Auditori de Salou retrà homenatge a José Monge Cruz , més conegut com a Camarón de la Isla amb l’espectacle ‘Camarón, la leyenda del tiempo’, 30 anys després. Durant l’espectacle podrem veure com tradició i transgressió viatgen plegades.

 

L’any 1979 Camarón de la Isla editava el seu personal homenatge a García Lorca La Leyenda del Tiempo. L’espectacle que s’oferirà a Salou és una reedició d’aquest disc històric, avui tot un clàssic, i mostra la vigència i la frescor que segueixen transmetent els seus temes. Amb Juan Gómez Chicuelo al capdavant de la direcció musical, Duquende com a principal protagonista al cant i amb la col·laboració de Sílvia Pérez i la bailaora Rafaela Carrasco, així com amb una formació de músics destacats aconseguiran retrocedir en el temps i commemorar els temes d’aquest artista reconegut internacionalment en el món del flamenc.

 

La regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, ha explicat que: "es tot un honor acollir en el nostre municipi aquest espectacle que rememora la figura, la vida i l’obra de tot un artista com Camarón". Amb aquest espectacle es tanca la programació de la tardor-hivern del TAS amb aquest gran espectacle dedicat a aquest l’artista.

Tots aquells que vulguin assistir a l’espectacle poden comprar les entrades a les oficines del Teatre Auditori de Salou (TAS) o a traves del ServiCaixa al preu de 15 euros.

Galeria d'imatges

A99487_camaron.jpg

Document Actions