Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Teatre Auditori de Salou acull la XV edició del Dia de la Seguretat Privada

dimecres 19 juny 2024

El Teatre Auditori de Salou ha estat l'escenari de la XV edició del Dia de la Seguretat Privada, un acte protocol·lari presidit pel subdelegat del govern a Tarragona, Santiago Castellà, i l'alcalde de Salou, Pere Granados. L'objectiu principal de l'acte ha estat reconèixer la transcendental tasca desenvolupada per la seguretat privada i impulsar la divulgació de la seva utilitat social, sensibilitzant la societat sobre la seva contribució a la millora de la seguretat comuna, col·laborant estretament amb les forces i cossos de seguretat de l'Estat.

Durant l'acte, diversos professionals de la seguretat privada han estat reconeguts per les seves intervencions exemplars en l'àmbit laboral i per la seva destacada implicació i col·laboració amb les forces i cossos policials en l'àmbit de la seguretat i per millorar la convivència. Aquests professionals han rebut mencions honorífiques tenint en compte la perillositat, penositat, iniciativa professional o transcendència social de les seves actuacions en incidents ocorreguts a la província de Tarragona.

En un auditori ple d'autoritats policials, inclosos els màxims responsables de la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra, representants d'associacions d'empreses de seguretat, detectius privats i companyies privades de serveis de seguretat, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha fet una menció especial a tots els agents i professionals, tant de la seguretat privada com pública, que han patit alguna malaltia, accident o agressió.

Diversos professionals de la seguretat privada han estat reconeguts per les seves intervencions exemplars en l'àmbit laboral i per la seva destacada implicació i col·laboració amb la seguretat i convivència

Granados ha agraït la col·laboració dels agents de seguretat privada amb els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, destacant que aquesta cooperació fa possible una convivència i seguretat notòries. Ha afirmat que aquests professionals garanteixen la pau social i l'exercici dels drets i llibertats de les persones. També ha recordat que Salou, amb milions de visitants anuals, valora molt la seguretat i considera els professionals de la seguretat una peça clau per a la seguretat ciutadana i la bona convivència.

Granados ha reiterat la necessitat de més Mossos d'Esquadra i d'una Àrea Bàsica Policial a Salou, tot i que ha insistit que el municipi és segur gràcies a l'esforç conjunt de la seguretat pública i privada.

Salou, amb milions de visitants anuals, valora molt la seguretat i considera els professionals de la seguretat una peça clau per a la seguretat ciutadana i la bona convivència

El subdelegat del govern a Tarragona, Santiago Castellà, ha agraït el paper social dels professionals de la seguretat privada per la seva exemplaritat i la seva voluntat de millorar cada dia, destacant la importància de la seva col·laboració amb les forces i cossos de seguretat per a la convivència, la defensa dels valors democràtics i la pau social.

L'acte ha estat amenitzat per la cantant Carla Habermeyer, que ha interpretat diverses cançons, posant el punt final a una jornada de reconeixement i sensibilització sobre la vital tasca dels professionals de la seguretat privada.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

P2400391.JPG
P2390693.JPG
P2390704 - còpia.JPG
P2400070.JPG
P2400301.JPG
P2400358.JPG

Document Actions