Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Teatre Auditori de Salou acull una jornada de donació de sang, el proper dilluns, 28 de setembre

divendres 25 setembre 2020

Es podrà donar sang i plasma, en horari de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h, reservant cita prèvia, de forma online, a través del web donarsang.gencat.cat/apuntat, per donar sang; o del web donarsang.gencat.cat/plasma, per donar plasma

 

El Teatre Auditori de Salou (TAS) acollirà, el proper dilluns, 28 de setembre, una nova jornada de donació de sang i de plasma, organitzada pel Banc de Sang, amb la col·laboració de l’àrea de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Salou. L’horari serà de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h.

Caldrà reservar cita prèvia per poder accedir-hi, a través del web donarsang.gencat.cat/apuntat, per donar sang; o del web donarsang.gencat.cat/plasma, per donar plasma.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “és a les nostres mans ajudar aquelles persones que necessiten aquestes donacions per poder millorar la seva qualitat de vida”. Així mateix, Granados ha fet una crida a la ciutadania “per demostrar la seva cara més solidària, una actitud proactiva i responsable en la situació que vivim actualment, on la salut de les persones és la nostra principal prioritat”.

Per la seva banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, ha explicat que “Salou programa una nova cita per a la donació de sang, perquè, diàriament, en tots els centres de salut se salven vides, gràcies a la solidaritat i a la generositat de les persones, perquè el dia de demà poden ser ells i elles els que la necessitin”. L’edila, en nom de l’àrea, ha volgut animar els salouencs i les salouenques a “venir i ser un més en aquesta altruista donació”.

Per tal de garantir la protecció i salut de les persones donants i dels professionals, caldrà seguir les següents mesures: rentar-se les mans; fer servir un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, o, en cas de ser possible, portar-lo emplenat (es pot descarregar en aquest enllaç). El personal també prendrà la temperatura als donants; i serà imprescindible portar guants i mascareta.

Document Actions