Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Teatre Auditori de Salou proposa un 'Viatge a Califòrnia' per aquest dissabte

divendres 11 abril 2008

'Viatge a Califòrnia' és el títol de l'obra de teatre que es representarà demà dissabte, dia 12 d'abril, a les 22 hores, al Teatre Auditori de Salou. Aquesta obra, de Toni Cabré, serà interpretada pels coneguts actors Àlex Casanovas, Lali Barenys i Aida de la Cruz, sota la direcció de Moisès Maicas.

Es tracta d'una 'tragicomèdia, ambigua i actual, sobre un viatge convertit en un irònic malson', segons s'explica a la sinopsi, on es diu també que és 'la vertiginosa aventura d'un home que viu a contra rellotge i descobreix a l'espectador desamors, mentides, egoismes, immoralitat i corrupció', que assenyala unes capes socials dominants que juguen i determinen el futur dels seus congèneres menys poderosos, sense ni adonar-se'n.

En paraules de l'autor, Toni Cabré, 'Viatge a Califòrnia' se situa en el 'terreny del delicte quotidià, gairebé involuntari' i ens narra aquesta història: 'Una família que podríem qualificar de normal esclata en mil bocins a partir d'uns negocis poc clars i d'un desgraciat accident de cotxe. Els personatges de l'obra viuen una peripècia propera a la que molts de nosaltres podríem experimentar. Això sí: si remenéssim diners com ells i ens comportéssim amb la mateixa barra'. Segons afegeix Cabré és 'una història vulgar de personatges grisos, ni herois ni víctimes, de gent corrent', en definitiva.

El preu de les entrades és de 22 euros, per a la zona A; o de 20 euros, per a la zona B i es poden comprar de forma anticipada a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou i a través del ServiCaixa. Dues hores abans de l'espectacle, es podran adquirir a les oficines del TAS.

Document Actions