Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Teatre Auditori de Salou serà present a l'EIBTM, una de les millors fires internacionals del turisme de negocis

dimecres 07 novembre 2007

El Teatre Auditori de Salou (TAS) serà present a la fira EIBTM, la principal exposició del sector de conferències, incentius, esdeveniments, viatges de negocis i congressos que se celebrarà a Barcelona del 27 al 29 de novembre.

Representants del Patronat de Turisme de Salou s'encarregaran aquests dies de promocionar-lo, de la mà del Costa Daurada Convention Bureau, una entitat dedicada al foment del turisme de negocis a la nostra demarcació que forma part del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Cal tenir en compte que l'EIBTM, que tindrà lloc al centre d'exposicions Fira Gran Via, Montjuic 2 de Barcelona, és considerada una de les millors fires internacionals dins de l'àmbit professional dels congressos i les convencions. Entre els convidats, destaquen: agències, associacions, grans empreses i organitzacions professionals de conferències que assisteixen a aquesta cita per conèixer els productes, serveis, destinacions i tendències més recents. L'any passat es van comptabilitzar 6.000 visitants.

El TAS ja ha estat present al certamen NexoBusiness, el Salón Profesional del Viaje de Empresa y Congresos, Convenciones e Incentivos, celebrat a Madrid aquest passat 25 d'octubre. Els representants del Patronat de Turisme de Salou van ser els únics que es van desplaçar personalment fins allà, per estar a l'estand propi que va tenir el Costa Daurada Convention Bureau.

Des d'aquesta entitat gestionada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, s'ha fet un balanç positiu de l'assistència al saló. En aquest sentit, s'ha explicat que es van mantenir contactes amb el sector professional del turisme de negocis i que l'estand va rebre un gran nombre de visitants, interessats en la Costa Daurada com a escenari per esdeveniments d'aquest tipus.

NexoBusiness, que enguany ha celebrat la seva cinquena edició, és un saló professional adreçat en exclusiva a clients finals del producte congressos, convencions i incentius, organitzadors professionals d'aquests esdeveniments i agents de viatges especialitzats, així com a travel managers i responsables de viatges de negocis, de convencions i viatges d'incentiu d'empreses espanyoles, i als organitzadors de convencions.

Document Actions