Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El teixit associatiu de Salou mostra el seu potencial per Festa Major

dissabte 27 gener 2024

La Torre Vella de Salou ha acollit aquest migdia el tradicional acte de reconeixement a les entitats i associacions del municipi.

L’alcalde Pere Granados, juntament amb els regidors i regidores de la Corporació, ha expressat la seva gratitud a la feina que desenvolupa el teixit associatiu salouenc, tant a nivell social, com veïnal, cultural i esportiu.

També ha destacat la importància de l’actiu associatiu salouenc, pel gran nombre de persones que hi prenen part, i per la participació en l’acte festiu de la Torre Vella, en sí, que cada cop creix més i pren més rellevància.

En suport a les entitats, ha expressat que aquestes poden comptar amb el Govern municipal de Salou i la Corporació, els quals els garanteix el suport a les seves propostes perquè Salou sigui, cada cop, millor.

També ha destacat la importància de l’actiu associatiu salouenc, pel gran nombre de persones que hi prenen part, i per la participació en l’acte festiu de la Torre Vella, en sí, que cada cop creix més i pren més rellevància

Finalment, Granados ha fet referència al creixement del Cós Blanc i a la importància de l’espectacle, que enguany estrenarà nova ubicació al passeig Jaume I per garantir la seguretat de les persones, mantenint l’essència de la festa per al gaudiment de residents i visitants.

Abans de l’acte de recepció de les entitats, ha tingut lloc el ball de lluïment del seguici festiu a la Torre Vella, en el què hi han participat: Els Canons de Salou, els Diables Maleïts i les Bruixes Latemó, el Xaloc, la Morena de Salou, els Gegants de Salou, acompanyats dels Grallers La Tarota, el Ball de Nanos de Salou, la Mulassa de Salou, el Ball de Bastons de Salou, el Ball d’Espases de Salou i el Ball de Panderos de Salou.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

2.jpeg
100.jpeg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
300.jpeg
400.jpeg
200.jpeg
11.jpg
12.jpg

Document Actions