Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El termini de presentació de les obres del XV Concurs Fotogràfic de Salou s'allarga fins al 10 d'abril

divendres 27 març 2009

Els interessats en participar en el XV Concurs Fotogràfic de Salou, convocat per la Regidoria de Cultura de Salou, tenen més temps per fer-ho. El període de presentació de les obres s'ha allargat tres setmanes, de forma que fins al 10 d'abril, podran lliurar-les personalment o per correu a la mateixa regidoria de l'Ajuntament de Salou, situat al C/ Passeig 30 d'octubre, 4. El telèfon d'aquest departament és el 977 30 92 17.

Recordem que en aquest certamen, hi pot prendre part tothom que ho desitgi. El tema i la tècnica (sobre paper fotogràfic) de les imatges, que han de tenir un títol, és lliure, tal com s'assenyala a les bases, que es poden consultar íntegrament al web del consistori.

Els guardons consisteixen en trofeus i 600 euros per al primer; 500 euros, per al segon; i 400, per al tercer. Per als empadronats a Salou, s'han establert, així mateix, tres premis locals: el primer està valorat en 500 euros; el segon, en 400 euros; i el tercer, en 300 euros.

Amb les obres seleccionades per un jurat format per persones de reconeguda vàlua dins del món de l'art i de la fotografia, s'organitzarà una exposició a la Torre Vella del 30 d'abril al 22 de maig.

El jurat es reunirà el 19 d'abril, a les 12 hores, a la Torre Vella de Salou per decidir el veredicte. El lliurament dels premis tindrà lloc durant l'acte inaugural de la mostra.

L'any passat es van presentar a aquest concurs un total de 107 persones, i la quantitat d'obres que optaven als premis va ser 425.

Document Actions