Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El tradicional berenar de Festa Major d’Acció Social per a la gent gran es converteix en un punt de trobada, germanor i reconeixement per als avis i àvies de Salou

L’envelat ha estat l’escenari de l’esdeveniment amb 450 assistents, entre gent gran, familiars, amics i representants d’associacions i entitats salouenques

dimecres 01 febrer 2012

Entranyable acte familiar i festiu el viscut avui a Salou que s’ha consolidat en un reconeixement cap a la nostra gent gran i en un testimoni anual d’afecte, estimació envers els avis i àvies que conviuen amb nosaltres, jubilats/des empadronats/des al nostre municipi i que enriqueixen la nostra comunitat.
L’acte presidit per l’alcalde, Pere Granados, ha comptat amb la presència del regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla i de bona part de la corporació municipal que ha participat en la benvinguda donada als 450 assistents.
Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, ha agraït la presència de tots  els assistents a l’acte i ha definit a la gent gran “com la personificació familiar de l’esforç, l’esperit de lluita i superació, la veu de la saviesa de les nostres llars i un dels pilars bàsics que sustenten els valors i tradicions de la nostra societat, de les nostres famílies i més en temps de crisi”.
Tot seguit, el regidor ha destacat el fet que “des de la regidoria d’Acció Social, som conscients d’això i per aquest motiu, s’ha mantingut intacte el pressupost destinat a polítiques de benestar social en aquest 2012; perquè en temps difícils és quan els ajuntaments més a prop han de estar dels seus ciutadans, de la nostra gent gran i no escatimar esforços per millorar els serveis i la seva qualitat de vida”.
L’alcalde, Pere Granados va tancar l’acte de benvinguda i d’homenatge a la gent gran amb les següents paraules:
 “Em complau dir-vos que sou mereixedors del nostre agraïment i del més sincer reconeixement, sobretot perquè els vostres esforços, les vostres il•lusions i els vostres reptes han estat també els de la història del nostre poble, Salou. Des de l’Ajuntament sempre estarem atents i prestarem tots aquells serveis que com a col•lectiu necesiteu; i sempre tindrem en compte que sou vosaltres,  transmisors de valors i principis als més joves, els que heu marcat en el passat allò que avui som com a poble”, va assenyalar el batlle.
Cap a dos quarts de cinc de la tarda s’han obert les portes de l’envelat per anar acomodant als assistents en diferents àrees i taules habilitades de planta baixa i llotges.
Després del berenar s’ha obert un ball pels assistents amenitzat per l’orquestra del grup musical Fan Fan Show que ha posat l’espurna engrescadora de Festa Major; així com el punt i final musical a una emotiva vetllada d’homenatge a la gent gran i des pas escalfar motors per a la Festa del Cós Blanc.

Galeria d'imatges

Foto_I.JPG
Foto_II.JPG
Foto_III_Gent_Gran.JPG
FotoIV_Gent_Gran.JPG
Foto_I.JPG
Foto_II.JPG
Foto_III_Gent_Gran.JPG
FotoIV_Gent_Gran.JPG

Document Actions