Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El turisme de Sant Sebastià, objectiu estratègic dels municipis de L'Aliança i PortAventura

Des d’avui i fins diumenge es promocionen conjuntament a la fira Sevatur

divendres 14 març 2014

Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca i PortAventura es promocionen des d’avui i durant el cap de setmana a la fira Sevatur de San Sebastià,  la fira turística més important del País Basc amb un perfil de públic molt familiar i un alt interès en l'oferta del nostre territori. La fira s’ha inaugurat aquest migdia per part del diputat d'Innovació, Desenvolupament Rural i Turisme del Govern Basc, Jon Peli Uriguen Ansola.

Amb gairebé 17.000 visitants en l'edició 2013, aquesta fira s'ha convertit  en un cita obligada en el Pla d'Accions conjunt que cada any redacten i porten a la pràctica els municipis que formen l’aliança turística de la Costa Daurada (Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca i en el que també participa PortAventura), donat que és un públic objectiu i a través del qual es pot acostar als seus visitants les destinacions turístiques. Sense oblidar les degustacions dels millors productes gastronòmics, els sortejos de viatges i les activitats complementàries com el taller infantil, entre d’altres, que formen part de les propostes del territori durant aquest cap de setmana a Sant Sebastià.

L'oferta especialitzada en turisme familiar, l'oci, la cultura, la gastronomia, i les principals novetats de la  temporada 2014 a PortAventura; d’una banda, l’atracció Angkor – un boat ride que torna a batre rècords en convertir-se en el circuit més llarg d'Europa -  o  l’actuació durant l’estiu del Circ du Soleil amb l’espectacle Kooza.

La fidelitat d'aquest mercat en la nostra zona, la proximitat de la Setmana Santa, la seva capacitat de despesa i el gran número de segones residències propietat de famílies basques, fan obligada aquesta acció promocional aprofitant la cita turística de Sevatur.

Els regidors dels municipis de Vila-seca, Salou, Reus i Cambrils, juntament amb els responsables comercials de Port Aventura, coincideixen en l’efectivitat d’aquest tipus d'accions promocionals en mercats de proximitat i l'oportunitat que suposa el mercat basc per aquest any.

Galeria d'imatges

sevatur.jpg
sevatur.jpg

Document Actions