Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El turoperador rus Pegas Touristik escull Salou per iniciar una visita amb 900 agents d'agències de viatge

El contingent passarà entre l’abril i juny per la Costa Daurada per conèixer el territori

dijous 12 abril 2012

El turoperador (TTOO) rus Pegas Touristik ha iniciat avui a Salou el primer viatge de familiarització de la destinació Salou i de la Costa Daurada en general amb diversos agents d’oficines de viatge de Rússia. Des d’avui i fins a principis del mes de juny un total de 900 agents de Rússia i d’Ucraïna passaran per Salou per conèixer l’oferta hotelera i de la zona.

Aquests primer contingent –d’una trentena de persones- s’ha reunit a la sala Mediterrània del TAS de Salou per rebre la informació de la destinació; han visionat un vídeo del Patronat de Turisme de Salou sobre els atractius de la capital de la Costa Daurada i han rebut una benvinguda per part del director de Sehrs Costa Daurada, Juanma Alonso i de l’alcalde, Pere Granados, acompanyat pel regidor de Turisme, Benet Presas. En la trobada el batlle els ha donat la benvinguda en nom de Salou i els ha assegurat que Salou és una bona destinació per a dirigir els seus potencials clients ja que “som un municipi acollidor, amb una gran infraestructura turística ja que rebem més de dos milions de visitants l’any i tenim un gran futur”, els ha assegurat.

El director de l’oficina de Sehrs Costa Daurada ha assenyalat que les previsions per aquest 2012 apunten que Pegas aportarà uns 100.000 passatgers a Catalunya, un 75% d’ells amb destinació a la Costa Daurada.

Galeria d'imatges

xerrada.JPG
xerrada.JPG

Document Actions