Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Turoperador rus Tez Tour s’interessa per la capital de la Costa Daurada

L’alcalde i el regidor de Turisme s’entrevisten amb el propietari de l’empresa per explicar-li de primera mà els projectes de futur i acorden treballar de la mà per allargar la temporada turística

dimecres 27 febrer 2013

El propietari i director comercial de TezTour, Alexander Burtin, de visita aquests dies a Salou –un dels municipis destinació de referència per al grup turístic rus-  s’ha entrevistat aquest matí amb l’alcalde de Salou, Pere Granados, i amb el regidor de Turisme, Benet Presas en una trobada que ha servit per parlar del posicionament de Salou dins el mercat rus, a més d’altres accions futures.  A la trobada també hi ha estat present  Juan Carlos Pichs, director general de Tez Tour Espanya, Andorra i Caribe.

El batlle ha explicat al turoperador els grans projectes de ciutat entre els que es troba el desenvolupament del Barcelona World amb el potencial de creixement turístic que això suposaria pel municipi o també el desenvolupament del port esportiu de la Pedrera, juntament amb el sector 03 on s’han de crear noves places hoteleres a través de vuit ressorts. “Ens han assegurat que fan una aposta ferma per Salou com a destinació turística” ha apuntat l’alcalde qui els ha explicat com “tenim uns projectes de ciutat que desenvolupen turísticament encara més l’actual context ja de per sí molt atractiu per al turisme rus”.

En la trobada el responsable de la turoperació s’ha compromès a treballar en ferm per tal d’allargar la temporada turística de manera que la saturació de places hoteleres durant els 4 mesos àlgids pugui estendre’s tant pel principi com pel final de la mateixa.

Cal recordar també, la bona entesa de la institució municipal amb aquesta empresa, plasmada recentment amb un roadshow on el regidor Benet Presas ha estat promocionant Salou junt amb Tez Tour, la Diputació de Tarragona i sector d’allotjament. “Hem reiterat la nostra satisfacció per la bona entesa amb aquesta acció promocional que ha generat un impacte positiu a les sis ciutats de les regions de la Sibèria i els Urals per les quals s’ha estat fent la promoció de la Costa Daurada”, ha assegurat Presas.

TezTour es un dels principals turoperadors que treballa a Rússia. L’any 2011 va portar uns 80.000 turistes russos a tota Catalunya (entre Barcelona, Costa Daurada i Costa Brava); una xifra que el 2012 va consolidar-se tan sols a la Costa Daurada amb unes 60.000; per tant amb un gran creixement que, segons s’ha parlat en la reunió, podria ser superior per aquest 2013.

Per aquest 2013, segons apunten les mateixes fonts, les perspectives són altament positives, ja que el mercat rus obté un elevat grau de satisfacció durant les seves estades a la Costa Daurada; traduint-se en estades mitjanes d’uns 11 dies, molt per damunt dels 3,8 de mitjana que presenta el conjunt del turisme que ve a la Costa Daurada.

Galeria d'imatges

reunio..JPG
DSCN0028.JPG
DSCN0028.JPG
reunio..JPG

Document Actions