Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El X Curs de formació de policies locals d’estiu finalitza i es lliura les credencials als nous 14 agents destinats a la Policia Local de Salou

Dels 23 nous agents interins: 14 seran destinats a Salou, 7 a Cambrils i 2 a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

divendres 20 abril 2012

El curs que enguany celebrava la seva dècima edició a Salou, és l’únic que l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya fa de manera descentralitzada per a agents interins durant el primer semestre de l’any. Durant les 120 hores de durada del període formatiu, d’ençà que va començar el 26 de març i fins el dia d’avui, els alumnes han rebut una instrucció multidisciplinària i tota una sèrie de pràctiques intensives per poder des d’ara, prestar el millor servei a la ciutadania.

L’acte ha comptat amb la presència de l’Inspector en Cap de la Policia Local de Salou, José Luis Gargallo; l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; l’Inspector en Cap de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Jordi Jiménez; el Sub-Inspector de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz; i la Cap de la Secció de Formació Bàsica de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Imma Molas.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, ha volgut traslladar una felicitació a els nous agents i va manifestar que “la promoció d’enguany s’ha caracteritzat per presentar un alt nivell i una saludable competitivitat per la nombrosa quantitat de candidats/tes”. El regidor, Marc Alarcón, els va encoratjar a “continuar en la mateixa línia i traslladar aquesta professionalitat al carrer des de la proximitat i bon servei a la ciutadania”.

José Luis Gargallo, Inspector en Cap de la Policia Local de Salou els felicità i els va definir com “una de les promocions més preparades pel seu domini d’idiomes”. Tot seguit, va destacar que “els nous efectius es distribuiran entre la platja i els carrers de la ciutat  i s’encarregaran d’aspectes relatius a la vigilància i la seguretat, així com per vetllar pel compliment de les nostres ordenances”.

D’aquestes 23 noves credencials policials que s’han lliurat avui, el repartiment pel territori serà el següent: 14 corresponen a agents que exerciran a Salou, 7 a Cambrils i 2 a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Finalitza així, amb la clausura d’aquest curs formatiu, tot un procés que començà a Salou amb les proves eliminatòries del 5 de març i on 656 persones van presentar-se per optar a una de les 14 places de Policia Local d’estiu; rècord absolut d’aspirants a Salou en comparació amb els últims anys.

Galeria d'imatges

Foto_II.JPG
Foto_III.JPG
Foto_I.JPG
Foto_I.JPG
Foto_III.JPG
Foto_II.JPG

Document Actions