Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El xef Sergi Arola inaugurarà “Sabor Salou”

Del 18 al 20 de març el Passeig Jaume I s’omplirà d’expositors amb els seus millors productes

dimarts 01 març 2011

El proper divendres 18 de març a les 6 de la tarda s’inaugurarà l’esdeveniment gastronòmic “Sabor Salou” de la mà del xef Sergi Arola; del director de l’Agència Catalana de Turisme, Igansi de Delàs, de l’alcalde de Salou, Pere Granados i altres autoritats del Consistori. “Sabor Salou” és un esdeveniment gratuït obert al públic en general que pretén promoure la gastronomia, els productes tradicionals i les denominacions d’origen i de qualitat.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat avui durant la presentació de la Fira que “estem satisfets de realitzar un esdeveniment d’aquestes característiques on restauradors i comerços tindran la possibilitat de donar a conèixer els seus productes i començar a treballar per tal que Salou es situï com un referent gastronòmic”. La coordinadora de Participació Ciutadana, Maria Jose, ha explicat també que •els principals objectius són crear un producte que contribueixi a la qualitat i a la diversitat de l’oferta turística del municipi de Salou i posicionar-lo com a referent del turisme gastronòmic.

Durant tres dies, des del divendres 18 de març fins al diumenge 20, els visitants hi trobaran restauradors del municipi i productes artesanals de poblacions del voltant i d’arreu de Catalunya; podran degustar la seva gastronomia; adquirir productes i participar en diverses activitats. L’escenari serà el Passeig Jaume I de Salou.


Pack degustació i activitats diverses

 “Sabor Salou” obrirà les seves portes el divendres 18 de març des de les 5 de la tarda fins a les 10 de la nit; dissabte d’11 del matí a 10 de la nit i diumenge d’11 del matí fins a les 8 del vespre. El públic podrà adquirir un “pack degustació” per un preu de 5€, mitjançant el qual se li farà entrega de 4 tiquets degustació i una copa. D’aquesta manera, el visitant podrà assaborir les diverses ofertes dels més de 25 estands que hi seran presents.


D’altra banda, també hi haurà instal•lada una carpa central on hi tindran lloc diverses activitats gratuïtes com maridatges, tast de vins i tes, xerrades informatives, demostracions culinàries, etc. El visitant trobarà tota la informació al respecte – horaris, breu descripció de l’activitat, aforament, etc.- al programa que se li entregarà en mà al comprar el “pack degustació”.

Fins al moment, les activitats programades són les següents:

Divendres 18 de març a les 17h: Conferència de màrqueting del sector de la restauració a càrrec de Gestiona Restaurantes

Dissabte 19 de març a les 11h: Conferència “Uns bons hàbits alimentaris per una bona salut” a càrrec de la Dra. Patrícia Casas

Dissabte 19 de març a les 12 h: Tast de vins a càrrec de la DO. Montsant

Dissabte 19 de març a les 18 h: Degustació de tes a càrrec d’Amarachai

Diumenge 20 de març a les 11 h: Degustació gastronòmica a càrrec de Cook & Club

Diumenge 20 de març a les 13 h: Tast de vins a càrrec de Costers del Sió

Sorteig i concurs fotogràfic San Miguel

A més, al comprar el “pack degustació” el públic present a l’esdeveniment podrà participar en un sorteig de diversos productes. D’altra banda, durant els tres dies que tingui lloc Sabor Salou, els visitants podran participar al “Concurs de fotografia” San Miguel, on captar “el moment Sabor Salou” tindrà premi.

Per a més informació: www.saborsalou.com i a les xarxes socials Facebook i Twitter.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions