Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El XIX Dia de la Gent Gran de Salou arrela amb força com a punt de trobada anual de reconeixement a la tercera edat

L’esdeveniment va finalitzar amb un apoteòsic ball amb orquestra al passadís del TAS sota la direcció del músic tarragoní, Jordi Freixa

diumenge 07 octubre 2012

La regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou en col·laboració amb les llars de jubilats de l’Esplai de la Gent Gran i la Llar Municipal de Jubilats del Parc de Salou ha celebrat avui diumenge 7 d’octubre, el XIX Dia de la Gent Gran amb un dinar i ball final.

L’acte ha comptat amb la presència del batlle, Pere Granados, del regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, i d’una àmplia assistència de regidors i regidores del Consistori salouenc.

Una missa a les 13h, en honor a la gent gran a les instal·lacions del TAS i a càrrec de mossèn Santiago Soro ha encetat aquesta jornada de lleure, festa i germandat que ha tingut una gran assistència : unes 250 persones, han gaudit d’una llarga i musical tarda de tardor.

L'alcalde, Pere Granados, en els seus parlaments ha volgut destacar el gran paper que té avui en dia la tercera edat; un sector importantíssim que fa que la societat segueixi endavant. "Vosaltres teniu el coneixement, teniu l'experiència dels anys viscuts i, a més, teniu temps lliure", ha assenyalat, "un temps que sovint dediqueu de manera altruista als demés, a la vostra família, als vostres fills i néts". En aquest sentit, Granados, ha posat en valor la tasca diària i ha recordat que -precisament- "perquè sou una peça clau i fonamental de la societat des del consell sectorial de la gent gran -que s'ha engegat enguany - se us vol escoltar perquè sou un col·lectiu que heu d'estar integrats dins la societat", tot i que ha recordat que "per aquest govern la gent gran és una prioritat i sempre hem tingut una especial sensibilitat vers tots vosaltres". A més, ha recordat que aquest any 2012 és l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional: "és doncs una bona ocasió per tal de reflexionar sobre el fet que els europeus viuen ara més i amb més salut que mai i, per tant, hem d'assumir les oportunitats que això representa".

El regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla, ha agraït l’assistència d’enguany, l’estreta col·laboració i la bona predisposició en l’organització de l’acte per part de l’Associació de Jubilats Esplai de Salou i de la Llar Municipal de Jubilats del Parc de Salou, així com dels seus respectius presidents.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, va afirmar que “avui és un dia d’homenatge a la tercera edat i també de comunió amb la gent gran; un dia d’agraïment, perquè amb la seva experiència, saviesa, enriqueixen la nostra societat, i particularment cadascuna de les nostres famílies”.

Els assistents van poder gaudir d’un dinar de germanor. L’acte s’ha acomiadat al vestíbul del TAS amb l’espurna musical d’un apoteòsic ball final amb l’ orquestra ‘Fan Fan Spejos Show’, sota la direcció del músic tarragoní, Jordi Freixa.

Galeria d'imatges

Foto2.JPG
Foto5.JPG
Foto0.JPG
Foto3.JPG
Foto_4.JPG
Foto5.JPG
Foto_4.JPG
Foto3.JPG
Foto2.JPG
Foto0.JPG

Document Actions